Lakásművészet

Az építészet legújabb csodái!

Mivel lakberendezési blogot vezetek, így nem hagyhatom szó nélkül a mai eseményt. Október 6-án, azaz ma van az Építészek világnapja, melyet az Építészek Nemzetközi Szövetsége (VIA) nyilvánított világnappá 1998-ban, hogy ezzel is felhívja a figyelmet az ember környezetét meghatározó módon alakító építészetre. Én a belsőépítészet szerelmese vagyok, ahogy már többször is említettem, szerintem a lakberendezés is… Tovább »

Ma van a zene világnapja!

A zene világnapja alkalmából is találtam ötletes és szép lehetőségeket. Ezt a napot 1975 óta Yehudi Menuhin hegedűművész és az UNESCO zenei tanácsának a felhívására ünneplik október 1-jén. Nézzétek milyen szuper zenei elemeket tehetünk az otthonunkba:  A zene járja át otthonunkat a mai napon, ha máshogy nem is, hallgassunk szép zenéket! Üdv LD      … Tovább »

A kávé szerelmeseinek!

Tegnap a kávé világnapja volt, így ebből inspirálódva egy kicsit utánanéztem, milyen dekorációs elemek vannak a témában. Szóval aki szereti a kávét, vagy csak szimpatizál a dekorációval, annak ajánlom a lentieket. Kávé dekorációs elemek: – fali matrica dekoráció – – 3D betűk – – konyhai kávés csempe – – képkeretekben betűk – – fali képek… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!