Lakásművészet

Három fürdőszobai kincs. Ilyenek a luxus mosdók!

Nem mindennapi fürdőszobai kincseket mutatok a mai bejegyzésben. Stílusos és elegáns darabok, melyek azonnal rabul ejtik a hölgyek szívét. Legalábbis az enyémet biztosan. Aki szereti a könnyed, fehér luxust a lakásban, azoknak a lenti bemutató valóban kincseket rejt.  A Marmorin Álom kollekcióját ismerhetitek meg, annak is három kiemelt darabját. Közel 30 éve került megalapításra a Marmorin… Tovább »

Forradalmian új, gyerekbarát, érintős csaptelep!

A Grohe bemutatja a forradalmian új fogalmat a konyhában egy csaptelep formájában. Ez pedig a Minta Touch, melyet lehet kézfejjel, csuklóval vagy alkarral “kapcsolgatni”. A megújult EasyTouch technológia ösztönösen reagál a legfinomabb érintésre is. Így nem probléma, ha éppen a tésztagyúrás közepén tartunk, mely sokunknak okozott már fejtörést, igaz? A Minta Touch előnyei: használata nagyon egyszerű…. Tovább »

Varázsold fürdőszobád a legkedvesebb városoddá!

Van kedvenc városod? A Konskie és Roca burkolat és szaniter gyártóknak köszönhetően már a fürdőszobádban is gyönyörködhetsz New Yorkban, Barcelonában, Brüsszelben és még sorolhatnánk. Wow ez aztán a design!  A metropolisz a nappaliban bejegyzésben láthattátok a tapéta térnyerő hatását. A városi dekoráció egy ideje divattá vált a táskákon, a ruhadarabokon, a tapétákon stb. De a fürdőszobai… Tovább »

A világ legcsendesebb padlója!

Egy személyes történettel kezdeném a mai bejegyzésem. Sokan tudjátok, hogy van egy 1 éves kislányom. Az anyukák értik, hogy a fenti cím milyen fontos jelentőséggel bír, főleg, amikor altatásról van szó. A mi otthonunkban az emeleti parketta rettentően recseg, és hol máshol a legjobban, a gyerekszoba mellett. Minden este lábujjhegyen (szinte repülve) a megjelölt pontokon… Tovább »

Lakberendezési előadás március 12-én!

Kíváncsi vagy a legújabb trendekre és lakberendezési stílusokra? Lakásfelújítás előtt állsz, avagy szépítgetni szeretnéd az otthonod?   Az alábbi programot neked találták ki: Lakberendezési előadás a Style&Home szervezésében! Időpont: 2015.03.12. 17-19 óráig Helyszín: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125. Jelentkezz most! Az előadások részvételi díja: 2900 Ft, mely a Style&Home lakberendezési központban lévő szolgáltatásokra váltható… Tovább »

Fahatású padló, ha unod a csempét!

Egyre gyakrabban láthatunk fa bútorokat és padlólapokat olyan helyiségekben, ami nem éppen megszokott. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy a fa padló hogyan fér meg a vizes közegben? A leggyakoribb megoldás fürdőszobákban a megszokott csempe használata, viszont a lentiekben megismerhetitek a fahatású padlókat is, melyek úgy néznek ki, mint egy sima parketta, mégis annál sokkal több van… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!