Lakásművészet

Néhány tipp, ha úgy érzed zsúfolt a lakásod!

Könnyen zsúfolttá tehetjük az otthonunkat, főleg abban az esetben, ha kicsi terekről beszélünk. De mitől válik azzá, és mit tehetünk ellene? ha nem megfelelően rendszerezünk  ha nem jó bútorokat választunk  ha mindent gyűjtögetünk, a régi kacatokat is elől hagyjuk ha rendetlenek vagyunk  ha nem megfelelően rendezzük el a bútorokat, és nem mérünk  ha megveszünk mindent,… Tovább »

Hogyan rendezzük be az irodánkat?

Egy iroda berendezését több dolog is befolyásolhatja. Fontos szempont az, hogy mire használjuk, milyen munkakört töltünk be, tehát milyen funkciója van a helyiségnek. És hogy mit szeretnénk vele prezentálni mások számára, ha egyáltalán szeretnénk. Nos, első körben, ha olyan a munkánk, hogy csak mi használjuk az irodát, akkor természetesen saját ízlésünknek megfelelően, a kényelmi szempontokat… Tovább »

Tedd hangulatossá az íróasztalod!

Megkezdődött a szeptemberi hónap, és vele együtt az iskola is. Ennek ellenére ez a hónap is csodás, így tegyük is azzá, egy cseppet se szomorkodjunk, hogy vége a nyárnak. Minden évszaknak megvan a maga szépsége, és higgyétek el, tanulni  jó! Alakítsátok ki hozzá a megfelelő tanulósarkat, például így: – alakítsuk ki az otthoni munkaasztalt –… Tovább »

Légy rendes!

Jövő héten kezdődik az iskola. Gondolom, már sokan beszereztétek az ehhez szükséges kellékeket (papír-írószer, bútorok stb.) Aki esetleg az utolsó pillanatra hagyta, annak a hétvégén még van ideje bevásárolni. Én nagy rendszerezős és pakolós vagyok, imádom, ha élére állítva minden a helyén van. Képes vagyok a távirányítókat nagyság szerint sorrendbe állítani a TV mellett. Ez… Tovább »

IKEA polc cipő és táska tárolására!

Találtam egy nagyon jó képet arról, mire is használhatjuk az IKEA LACK polcos elemét. A sorozatból ez a polc nagyon praktikus hölgyeknek és uraknak is egyaránt. Felhasználhatjuk előszobában és gardrób szobában is. Az elsőről itt találtok inspirációkat: ELŐSZOBÁK IKEA LACK polcos elem:   Szóval ezt a polcot használhatjuk cipők, táskák és egyéb kiegészítők tárolására:  … Tovább »

Előszoba variációk!

Az az igazság, hogy nekem az egyik kedvenc helyiségem az előszoba. Ez az a hely ahova elsőként belépünk, és letesszük a holmijainkat. Ez az a hely ahonnan kilépünk a világba, és felvesszük a cipőnket, kabátunkat. Azt gondolom fontos szerepe van a fogadásban és tárolásban. Egy jól megválasztott bútor nagy segítségünkre lehet a cipők tárolásában, avagy… Tovább »

Egy sima kartondobozból IKEA rendszerezőt?

Készítsünk házilag rendszerező dobozokat. Mi kell hozzá? kartondoboz egy általunk választott anyag olló és ragasztó Amennyiben van időnk, és szeretnénk egy olcsóbb megoldást, úgy ezt az ötletet ajánlom nektek:   Attól függően, hogy mekkora dobozra van szükségünk, én ajánlom még a cipős dobozokat is ilyen jellegű kialakításra. Azok kisebbek ugyan, de az alábbiak szerint használhatjuk:… Tovább »

Tervezzünk családi falat!

Családi fal készítése otthon? Ez mit is jelent? Amerikában nagyon divatos a tervezői fal készítése, azaz a Command Center. Ez olyasféle irányító központ otthon, melyet mi magunknak állítunk fel. A család életét teszi kényelmesebbé, a családtagok érdekét szolgálja. Tulajdonképpen magában foglalja az egyének feladatait, a fontosabb teendőket és időpontokat. Szerintem nagyon ötletes dolog, ha ízlésesen… Tovább »

Csajos ötletek otthonra!

A mai bejegyzéssel hölgytársaimnak szeretnék kedveskedni. Írni nem fogok sokat, ma a képek beszélnek! Találtam nagyon jó tárolási ötleteket ékszereknek és sminkes kütyüknek, valamint inspirálni szeretnélek benneteket csajos sarkak kialakítására otthon. Hiszen minden nőnek szüksége van egy kis kényeztetésre. És ez mi más lenne, ha nem az! Például egy ilyen szobarész kijár nekünk is. Nagyon… Tovább »

Bögre tárolás

Gondolom sokunknak tele a konyhája különböző bögrékkel, melyet csak ide-oda pakolgatunk. Nézzétek  meg ezeket a lehetőségeket: LD   Képek: Pinterest   Az otthon megteremtése egy igazi művészet. Egy kreatív tervezés, amikor életteret alkothatunk. A lakásművészetet megtaláljátok a Facebook-on, és az Instagram-on is, ahol különböző tartalmakkal találkozhattok.   ... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!