Lakásművészet

Karácsonyi mécsesek befőttes üvegből

Vasárnap megrendezésre került az NLCafé téli fesztivál a Millenárison. A Lakásművészet délelőtti workshop-ján mécseseket készítettünk befőttesüvegből, melyek remek ajándéktárgyak az idei Karácsonyra. Kreatív, egyedi, saját készítésű és költséghatékony. Azok, akik lemaradtak a rendezvényről, a bejegyzésből segítséget meríthetnek az otthoni elkészítéshez. Mire lesz szükségetek? akrilfesték (színekben javaslom: arany, barna, lila, sárga, de lehet zöld és piros… Tovább »

Készíts velem hangulatos mécsest és hópelyhet az NLCafé Téli fesztiválján!

Holnap kezdődik a Nők Lapja Café Téli fesztivál a Millenárison. Rengeteg program vár rátok, gyertek el és készüljünk együtt a karácsonyi időszakra. A Lakásművészet workshop-ján két szuper jó dologgal várlak benneteket: Kézzel készített hangulatos mécses befőttes üvegből Hópelyhek muffin papírból  A mécsesek a lakás bármely pontján hangulatot teremtenek, és jó érzéssel tölt majd el minket,… Tovább »

Egy nemzetközi lakberendezési kiállítás Londonban! A “csillámbikát” ne hagyjátok ki!

Idén is megrendezésre került a Decorex nemzetközi lakberendezői kiállítás Londonban. Nem hiába reklámozzák a jövő luxus termékeit felvonultató rendezvénynek, hiszen valóban lenyűgöző és pazar berendezéseknek lehettünk szemtanúi. Megérkezve, a bejáratnál gyönyörű virágkapuba ütköztünk, mely  díszes eleme volt a kiállításnak. Belépve a kapun pavilonok sora tárult elénk, azonban elindulva a sorok között azonnal feltűnt, hogy nem egy… Tovább »

VII. Lakásbörze kiállítás!

Most hétvégén újra megrendezésre kerül a lakásbörze kiállítás, mely ingyenes a látogatók számára. Ha lakást keresel, ott a helyed!  Időpont: 2015. március, 27-28-29. Helyszín: Lurdy Ház, 1097 Budapest, Könyves Kálmán Krt. 12-14. Nyitva tartás: péntek 12.00 – 18.00; szombat, vasárnap 10:00 – 18:00 – Ingyenes belépés – Ingyenes értékbecslés – Ingyenes parkolás – Ingyenes adó… Tovább »

Jön a 6. konyhakiállítás!

Idén is megrendezésre kerül a 6. Konyhakiállítás február 27. és március 1. között! Akit érdekel, az látogasson el a Budapest Sportarénába. Mi vár Rátok? Izgalmas konyha- és étkezőbútorok Kölnből szeretettel Kis- és nagygépek minden mennyiségben Gasztrotrendek a Bosch Nagyszínpadon A honlapon nyereményjátékra is regisztrálhattok: http://www.konyhakiallitas.hu/ Lakásművészet   Az otthon megteremtése egy igazi művészet. Egy kreatív tervezés,… Tovább »

Kludi rendezvényen

A héten volt szerencsém részt venni a Kludi által megrendezésre kerülő partnertalálkozón, mely nagyon színvonalas rendezvénynek bizonyult. Az előadások érdekesek voltak, bár igaz ami igaz, elfáradtunk mivel 1 órás csúszásban kezdődtek el. És ahogy az első bemutatkozó bejegyzésemben írtam, van egy “titkom”, mely azt gondolom a képek alapján gyorsan kiderül mindenki számára 🙂 Szóval az… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!