Lakásművészet

Bambarában jártam, csodálatos helyet találtam!

Volt szerencsém egy fantasztikus napot eltölteni Felsőtárkányban, ahol afrikai hangulatban pihenhettem ki magam. A mai napig a hatása alatt vagyok annak a nyugalomnak és profizmusnak, amit ott találtam. A bejegyzés végén ízelítőt nyerhettek a galériából, de az igazi élmény ott, élőben vár rátok. A szálloda afrikai stílusban épült, a belsőépítészete lenyűgöző. Minden négyzetcentimétere megfelelően kihasznált, letisztult,… Tovább »

Hacienda stílusú luxushotel!

Új év, új célok. A lentiekben bemutatott helyszín lehetne az egyik új célkitűzésünk a nyárra. A saját személyes történetemmel szeretném megmutatni nektek ezt a csodás luxushotelt, mely minden képzeletet felülmúlt számomra. Az életem egyik legszebb utazása volt, melyen a férjem által vettünk részt a Chairman’s Club keretében,  még 2012-ben. Helyszín: Costa Rica JW Marriott Guanacaste… Tovább »

Csodaszép és extrém medencék a világban!

Ebben a hőségben jól esik strandolni és finom limonádét szürcsölni a medence partján. De hol is fürdőzhetnénk? Nos, összegyűjtöttem a legextrémebb és legszebb medencéket, melyekben biztosan szívesen pancsolnánk. Elképesztő micsoda luxus, és micsoda technikai kialakítás! Medence 55 emelet magasan Szingapúrban:   Csodálatos Santorini: Szintén Görögország: Spanyolország: Viktória-vízesés extrém medencéje: India: 37 emeletes hotel medencékkel Olaszország:… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!