Lakásművészet

Kludi rendezvényen

A héten volt szerencsém részt venni a Kludi által megrendezésre kerülő partnertalálkozón, mely nagyon színvonalas rendezvénynek bizonyult. Az előadások érdekesek voltak, bár igaz ami igaz, elfáradtunk mivel 1 órás csúszásban kezdődtek el. És ahogy az első bemutatkozó bejegyzésemben írtam, van egy “titkom”, mely azt gondolom a képek alapján gyorsan kiderül mindenki számára 🙂 Szóval az… Tovább »

És lássuk hogyan is mutatnak enteriőrben!

Délelőtti “Hattyú” bejegyzésemhez csatolom az alábbi képeket, hogyan is mutatnak enteriőrben az általam bemutatott csaptelepek. Egy szó mint száz – Elegáns! Hattyú – Esprit Amba: LD   Az otthon megteremtése egy igazi művészet. Egy kreatív tervezés, amikor életteret alkothatunk. A lakásművészetet megtaláljátok a Facebook-on, és az Instagram-on is, ahol különböző tartalmakkal találkozhattok.   ... Tovább »

Hattyú

Szeretnék megmutatni nektek egy csodás csaptelepet, mely elnyerte a tetszésem a könnyed finom nőies vonalaival. Volt szerencsém belépni a LOSZ-ba (Lakberendezők Országos Szövetsége), így részt vettem az első előadásukon Kedden. Mármint számomra első előadás volt. A rendezvényen szó esett a burkolatokról, szaniterekről és a csaptelepekről. Hogy őszinte legyek, teljes mértékben el voltam ájulva, hogy manapság… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!