Lakásművészet

Idei kedvenceim a feliratos tojások!

Nektek hogy tetszenek ezek a csodaszép és kreatív tojások? Egyénre szabottan készíthetjük el, azaz lehetnek: névre szólóak célzott felirattal rendelkezőek adott személyeknek (szerelmünknek, anyukánknak, kislányunknak stb.) vicces feliratúak  bölcsességgel teliek  sőt, lehet csak egy betűvel is, vagy monogrammal megjelölt darab Hogyan készíthetjük el? A Pinteresten találtam az ötletet, ahol nagy könnyebbség volt egy vágógép használata… Tovább »

Fő dekorációs elemek, melyek nem hiányozhatnak Húsvétkor!

Húsvétkor ne csak a főzésről szóljon a konyha, próbáljuk meg hangulatossá tenni ezt a helyiséget egy kis dekorációval is. A hozzá kapcsolódó étkezőről se feledkezzünk meg, hiszen ez a két enteriőr az, melyet leginkább használunk ilyenkor, éppen ezért érdemes ezekre fókuszálnunk a díszítéskor is. A sütés-főzés és a vendégvárás is kellemesebb lesz. Fő kellékek, melyek… Tovább »

A húsvéti tojások mellé fessünk befőttes üveget is!

Húsvétkor jó program kreatív dekorációkat készíteni a gyerekekkel, vagy csak úgy magunknak is lelket üdítő. A tojásfestés mellett próbáljátok ki a befőttes üvegek festését is, mellyel már korábban találkozhattatok a blogon. A karácsonyi vásáron készítettünk belőle mécseseket. Most húsvéti befőttes üveget festettem, mely kiváló darab a kicsi csokitojások tárolására. Dekor kavicsot, vagy színes köveket is… Tovább »

Derűs Húsvét a Tchibo-nál

A Tchibo-nál is hódítanak a pasztell színek. Igazi tavaszi hangulatot hoznak az otthonunkba a náluk kapható kiegészítők. A húsvéti dekorációi kreatívak és könnyen beilleszthetőek az enteriőrbe.  Derűs húsvéti reggeli a Tchibo-val   Kedvencem a kenyértartó vágódeszkával, szerintem fantasztikus tervezés és nagyon hasznos, praktikus kiegészítő otthonra. Az emeletes szervírozó tál pedig szemet gyönyörködtető a megterített asztalon. Ezzel… Tovább »

Húsvéti hangulatban itthon is!

Ma készítettem el az asztaldíszünk, mely a tavalyi évhez hasonlóan az egyik legegyszerűbb dekoráció. Barka, tojások…én már húsvéti hangulatba kerültem tőlük. A kislányom Lilla Dorka alszik, így kíváncsi leszek, hogyan fogadja majd az újdonságokat. A virágboltban vásároltam egy vidám ajtódíszt. Tegnap kaptam egy gyönyörű tavaszi virágot, mely szintén feldobja a hangulatunkat. Nézzétek milyen gyönyörű. És… Tovább »

Egyszerű húsvéti dekoráció!

Továbbra is a Húsvét körül forog a Lakásművészet dekorációs témaköre. Egy nagyon egyszerű és könnyen elkészíthető dekorelemet hoztam ma nektek, amivel a lakásunk bármely pontját díszíthetjük, miközben hangulatba jövünk az ünnepre. Mire lesz szükségünk? barka színes tojások (készíthetjük mi is, vagy vásárolhatunk) igény esetén nyuszi, madár díszítő elem tulipán színes szalagok Tulajdonképpen feldíszítjük a barkát,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!