Lakásművészet

Végy egy tököt és dekoráld ki faragás nélkül! Az idei ősz legjobb darabjai.

Hódít a tökök dekorálása ebben a szezonban. Az ötletek tárháza végtelen, a gyerekek pedig odáig vannak érte. De mivel nem könnyű kifaragni a tököt, és elég nagy rumlival jár, ezért sokkal egyszerűbb megoldás, ha a festéssel próbálkozunk. Ezt mi felnőttek is szeretni fogjuk, és még a konyhánk is megmarad. Közösen a gyerekekkel jó program ebben… Tovább »

Ötlet Halloween estéjére!

Egy nagyon egyszerűen elkészíthető ötletet találtam Halloween-ra. Én nagyon tisztelem a halottak napját, és nem tartom jó ötletnek ennek a napnak a kifigurázását, azonban ettől függetlenül maga a Halloween party jó móka lehet. Lassan ezt is átvesszük az amerikaiaktól, és nem feltétlen úgy kell felfogni, mint egy paródiát. Nos, azoknak ajánlom a lenti ötletet, akik… Tovább »

“Tökös” szezon!

Javában tart a tök szezonja, és hamarosan itt van a novemberi Halloween is. Magyarországon is népszerű a tökfaragás, így ehhez szeretnék nektek mutatni ötleteket. Őszintén szólva nem egy egyszerű feladatról van szó, de mókás. Azért az alábbiakban találtok egyszerűbb ötleteket is, melyek remélem segíteni fognak nektek a dekorálásban. És a kérdés: Ti szoktatok otthon tököt… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!