Lakásművészet

Hogyan válasszuk meg a kádat a személyiségünknek megfelelően? Megmutatom 3 típusban!

A kádat ugyanúgy, ahogy egyéb bútort is, megválaszthatunk a személyiségünknek megfelelően. Ez a tárgy nemcsak egy tisztálkodási eszköz, annál sokkal többet nyújt manapság. A lakberendezésben a stílusjegyek adják vissza a személyiségünket, tükrözik a hangulatunkat. Az otthonunk valamilyen képet ad magunkról. A kádak esetében is megválaszthatjuk a hozzánk közel álló formát, mely tükrözi az egyéniségünket. A lentiekben… Tovább »

Három fürdőszobai kincs. Ilyenek a luxus mosdók!

Nem mindennapi fürdőszobai kincseket mutatok a mai bejegyzésben. Stílusos és elegáns darabok, melyek azonnal rabul ejtik a hölgyek szívét. Legalábbis az enyémet biztosan. Aki szereti a könnyed, fehér luxust a lakásban, azoknak a lenti bemutató valóban kincseket rejt.  A Marmorin Álom kollekcióját ismerhetitek meg, annak is három kiemelt darabját. Közel 30 éve került megalapításra a Marmorin… Tovább »

Azok a gyönyörű cementlapok!

Véleményem szerint a lakberendezés szó során többünk számára a bútorok, és azok elhelyezései jutnak eszünkbe. Legalábbis az esetek többségében, ami így is van rendjén. Nekem is ez a része a kedvencem, azonban az elmúlt időszakban nagy érdeklődéssel fordulok a belsőépítészeti anyagok, a hideg- és melegburkolatok iránt is. Ezek adják az alapokat, melyek nagyon fontos részét… Tovább »

Ma minden ami pöttyös!

A mai témámhoz az ihletet a pöttyök és a férjem adták, aki azt mondta tegnap este fel a fejjel és gondolkodjak pozitívan. Igaza van, szóval ahogy ő is említette legyen ez a pöttyös enteriőrök napja. És hogy miért is? Képzeljétek el, hogy a bárányhimlőt okozta vírus felnőtt korban is megjelenhet övsömör formájában. Én most ebben… Tovább »

Kludi rendezvényen

A héten volt szerencsém részt venni a Kludi által megrendezésre kerülő partnertalálkozón, mely nagyon színvonalas rendezvénynek bizonyult. Az előadások érdekesek voltak, bár igaz ami igaz, elfáradtunk mivel 1 órás csúszásban kezdődtek el. És ahogy az első bemutatkozó bejegyzésemben írtam, van egy “titkom”, mely azt gondolom a képek alapján gyorsan kiderül mindenki számára 🙂 Szóval az… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!