Lakásművészet

White minimál

A white minimál stílus nagyon letisztult design képét mutatja. Olyan angyali, melyben a fekete szín lesz az ördögi. Én nagyon szeretem ezeket az enteriőröket, melyekről ITT is olvashattok. A fehérség tiszta, ártatlan. Főként egyedülállóak és fiatal párok otthonaként tudom elképzelni, hiszen gyerek mellett ez a fajta design már nem állja meg a helyét. Akkor már a színek… Tovább »

LG pályázat!

Úgy kezdődött, hogy megláttam az “Érezd az LG Oled stílust” felhívást. Ez volt a pályázati anyag címe. Az LG megalkotta az íves TV készülékét, mely igazán elegánsra sikeredett. Mindemellett szép, mutatós az enteriőrben, és természetesen technológiailag nem csak innováció, de egyben igazi mozi élmény is. Íme a TV: Mit szóltok hozzá? Láttátok már? A pályázati… Tovább »

Egy álom megszületése

Egy álom megszületése: Szeretnék nektek bemutatni egy igazi álomotthont, melyet egy kedves ismerősöm, Mariann álmodott meg családjának. Az Apró-Locskai rezidencia maga a mennyország lesz! A ház a tervek szerint idén felépül, csodaszép fehér minimál design-t kap. Ahogy azt korábbi bejegyzésemben is olvashattátok, a fehér szín nagyon tiszta, igazán angyali, és mindemellett csodálatos látvány a valóságban. El… Tovább »

Fekete, Fehér, Szürke

Színes vagy fekete-fehér párti vagy? Akárhogyan is van, azt gondolom színes kiegészítők nélkül is csodás enteriőröket alakíthatunk ki. A fehér a tisztaság, a szűziesség, a fény szimbóluma. A béke és a jó akarat kifejezője, ezért igazán kellemes energiákat sugároz az otthonunkban. Angyali és meghitt, nagyon nagyon tiszta! Nos a fekete ennek az ellentéte jelentésben is,… Tovább »

A fekete-fehér jegyében

Mit gondoltok a fekete-fehér enteriőrökről? Izgalmas, netán monoton? Hidegséget vagy melegséget sugároz? Amennyiben lakberendezésre adjuk fejünket, fontos megkeresni a stílust amely tetszetős számunkra, valamint elképzelni benne az életünket hosszú távon. Hiszen az a cél, hogy hosszú távra válasszuk ki otthonukat, és megfeleljen az elvárásainknak. Azt is fontos tisztázni, hogy modern vagy klasszikus stílus áll közelebb… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!