Lakásművészet

Íróasztal inspirációk szeptemberre!

Én személy szerint imádom az irodaszereket, szeretek tanulni egy kellemes dolgozósarokban. Ez az a hely, ahol szükségünk van a kreativitásra, éppen ezért fontos, hogy jól érezzük magunkat benne.    Alakítsd ki megfelelően az íróasztalod!   A tanuló- avagy dolgozósarok kialakításánál az alábbi fontos szempontokat kell figyelembe vennünk: legyen fényes, napsütötte kreatív dekorációval ellátott használj kényelmes… Tovább »

Két praktikus konyha hét percben a szakértőtől!

Ebben a két videóban praktikus ötleteket találtok a Konyhaszakértőtől. A jó tervezés az alapja egy jó kivitelezésnek.  Minimál konyha      Szürke-fehér konyha kis térben       Az otthon megteremtése egy igazi művészet. Egy kreatív tervezés, amikor életteret alkothatunk. A lakásművészetet megtaláljátok a Facebook-on, és az Instagram-on is, ahol különböző tartalmakkal találkozhattok.   ... Tovább »

Különleges tanulósarok inspirációk. Teremts hangulatot!

Tanulni jó! Főleg akkor, ha erre egy igazán inspiráló helyet használunk. Közeledik a szeptember, így javában tart az iskolakezdésre való felkészülés. Tudod már milyen íróasztalod lesz? Megvannak a bútorok, de unalmas hatást kelt a sarokban? Véleményem szerint fontos, hogy ahol tanulunk, ott jól is érezzük magunkat. Éppen ezért itt az ideje, hogy feldobd az íróasztal… Tovább »

Hogyan legyél meggyőző cégvezető irodád által?

Cégvezetőként meggyőzőnek kell lennünk az ügyfeleink és a dolgozóink felé is. Meggyőzőnek kell lennünk a szolgáltatás, avagy termék piaci eladása kapcsán is. Az én feladatom most az irodai megjelenés bemutatása, azaz hogyan tudunk elismerést szerezni a megjelenésünkkel. Tulajdonképpen két fontos dolgot tudok megemlíteni, melyet az előző cikkembe is leírtam. Az egyik meggyőző elem a rend…. Tovább »

Hogyan rendezzük be az irodánkat?

Egy iroda berendezését több dolog is befolyásolhatja. Fontos szempont az, hogy mire használjuk, milyen munkakört töltünk be, tehát milyen funkciója van a helyiségnek. És hogy mit szeretnénk vele prezentálni mások számára, ha egyáltalán szeretnénk. Nos, első körben, ha olyan a munkánk, hogy csak mi használjuk az irodát, akkor természetesen saját ízlésünknek megfelelően, a kényelmi szempontokat… Tovább »

Tedd hangulatossá az íróasztalod!

Megkezdődött a szeptemberi hónap, és vele együtt az iskola is. Ennek ellenére ez a hónap is csodás, így tegyük is azzá, egy cseppet se szomorkodjunk, hogy vége a nyárnak. Minden évszaknak megvan a maga szépsége, és higgyétek el, tanulni  jó! Alakítsátok ki hozzá a megfelelő tanulósarkat, például így: – alakítsuk ki az otthoni munkaasztalt –… Tovább »

Légy rendes!

Jövő héten kezdődik az iskola. Gondolom, már sokan beszereztétek az ehhez szükséges kellékeket (papír-írószer, bútorok stb.) Aki esetleg az utolsó pillanatra hagyta, annak a hétvégén még van ideje bevásárolni. Én nagy rendszerezős és pakolós vagyok, imádom, ha élére állítva minden a helyén van. Képes vagyok a távirányítókat nagyság szerint sorrendbe állítani a TV mellett. Ez… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!