Lakásművészet

Vidám kézizuhany gyerekeknek!

A kislányom, Lilla Dorka egy vidám Hansgrohe kézizuhany tulajdonosa lett, mellyel még élvezetesebb az esti fürdőzés. A díjat is kapott tervezés gyerekbarát és igazán jó játék. – Lilla Dorka – Ha még nem tudod mit vegyél Karácsonyra a gyerkőcöknek, akkor nézd meg a lenti videót, és máris lesz egy ötleted! Joco 2jet kézizuhany A termék… Tovább »

Csökkentsd akár felére a vízfogyasztásodat!

Szeretném nektek bemutatni a Hansgrohe új termékcsaládját, mely nagyon elnyerte a tetszésemet. Hamarosan jönnek az ünnepek, így megajándékozhatjuk magunkat a lentiek közül bármelyik darabbal, mindegyik csodás. És még közben spórolunk is! Többé nem úri sikk a víztakarékosság! A víztakarékos innovációiról híres német Hansgrohe új termékcsaládot vezet be a hazai piacra. A szaniterszakma 113 éves szereplője a jelenleg… Tovább »

És lássuk hogyan is mutatnak enteriőrben!

Délelőtti “Hattyú” bejegyzésemhez csatolom az alábbi képeket, hogyan is mutatnak enteriőrben az általam bemutatott csaptelepek. Egy szó mint száz – Elegáns! Hattyú – Esprit Amba: LD   Az otthon megteremtése egy igazi művészet. Egy kreatív tervezés, amikor életteret alkothatunk. A lakásművészetet megtaláljátok a Facebook-on, és az Instagram-on is, ahol különböző tartalmakkal találkozhattok.   ... Tovább »

Hattyú

Szeretnék megmutatni nektek egy csodás csaptelepet, mely elnyerte a tetszésem a könnyed finom nőies vonalaival. Volt szerencsém belépni a LOSZ-ba (Lakberendezők Országos Szövetsége), így részt vettem az első előadásukon Kedden. Mármint számomra első előadás volt. A rendezvényen szó esett a burkolatokról, szaniterekről és a csaptelepekről. Hogy őszinte legyek, teljes mértékben el voltam ájulva, hogy manapság… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!