Lakásművészet

Foci drukkerek figyelem!

Fiús anyukáknak és foci kedvelő férfiaknak szeretnék kedveskedni az alábbi cikkemmel. Szintén VB aktualitásából fakadóan inspirálódtam a témára. Most egy kicsit hagyjuk Brazíliát, és nézzük meg milyen szobákat is alkothatunk foci drukker kedveseinknek és gyermekeinken. Az én egyik kedvencem ez lett, kivéve az ágyat. Egy kicsit keskeny és magas nem gondoljátok? Ha egyszer lesz egy… Tovább »

Egy igazi brazil otthon!

Az előző bejegyzésemben a fekete, fehér és szürke enteriőrökről láthattatok képeket. Ígértem egy igazán színes otthont is. Ha már foci VB van, melyet Brazíliában rendeznek, akkor lássunk egy igazi, vibráló brazil otthont. Az alábbiakban egy designer házát láthatjátok Sao Paulo-ból. Sig Bergamin designer és partnere, az építész Maurilo Lomas igazán szép színes otthont alkotott. A… Tovább »

Este focimeccs!

Este folytatódik a VB, így hát keressünk egy jó kis zugot ahova bekuckolhatunk nézni 😉 LD Kép: internet   Az otthon megteremtése egy igazi művészet. Egy kreatív tervezés, amikor életteret alkothatunk. A lakásművészetet megtaláljátok a Facebook-on, és az Instagram-on is, ahol különböző tartalmakkal találkozhattok.   ... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!