Lakásművészet

Egy szoba költséghatékony berendezése

A költséghatékonyság kihívást jelentő feladat a lakberendezésben. Ilyenkor a praktikus és olcsó megoldások kerülnek előtérbe, valamint a DIY feladatok. Így történt ez a lenti szoba berendezése során is. A bútorok egy része használtan került megvásárlásra a meglévőek mellé. Tudom ajánlani nektek a Facebook-on az “Ikeás /Kikás/ termékek adás-vétele” csoportot, ahol nagyon jó dolgokat vásárolhattok a… Tovább »

Amikor a nappali “fellélegzik”!

Egy enteriőr fantasztikus átalakulását láthatjátok az alábbiakban. Úgy jellemezném egy szóval, hogy a nappali “fellélegzett”. a zsúfolt tér letisztult a színes, sötét nappali angyali fehérré változott kapott egy stílust: modern és minimál Tér és fény került a nappaliba, mely fontos a komfortérzethez. A fehér tisztaságot és angyali könnyedséget sugároz. Az otthonossá tétel folyamatban van, a… Tovább »

Before-After konyha

Szeretitek a Before-After képeket? Én nagyon! Jó látni miből mi lesz. Nézzétek meg ezt a konyhát is, hogyan változott át: LD   Forrás: Pinterest   Az otthon megteremtése egy igazi művészet. Egy kreatív tervezés, amikor életteret alkothatunk. A lakásművészetet megtaláljátok a Facebook-on, és az Instagram-on is, ahol különböző tartalmakkal találkozhattok.   ... Tovább »

Készülünk a nyárra!

Biztosan sokan hallottatok és olvastatok már arról, hogy nagy divattá vált raklapból bútort készíteni. A jó az, hogy igazán mutatós darabokat lehet alkotni megfizethető áron. A tavalyi évben elkészült a teraszunk. Egy régebbi asztalunkat tudtuk kitenni a  közepére, de valójában be kellene rendezni, hogy otthonosabb legyen. Ötletem és terveim természetesen voltak és vannak is, azonban… Tovább »

Elkészült a szoba! (before&after fotó)

Az alábbi képen láthatjátok a hálószoba tervezetem a kezdeti munkálatokkal és a végső eredménnyel. Tervező: Osgyán-Balasko Laura Kivitelező: Osgyán Gábor Erről a későbbiekben még olvashattok, hogy történik nálunk a tervezés és kivitelezés házon belül. A férjem egy igazi ezermester, és ráadásul szintén nagyon jó ötletekkel inspirál engem. Az elkészült szoba: Ágy: Kika Szőnyeg: Ikea Matrac:… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!