Lakásművészet

Egyszerű adventi koszorú, rakd össze mint a LEGO-t!

Elkészítettem az idei évi adventi koszorúnkat. Nagyon egyszerű megoldást választottam, tulajdonképpen összeraktam, mint a LEGO-t. Nem igényel kézügyességet sem. A 11 hónapos kislányom mellett nem is jutott volna időm bonyolultabb verzióra, így ajánlom azoknak is, akiknek nincs elég szabadidejük ezzel foglalatoskodni. Ez nem egy hagyományos koszorú, csupán jelképesen szimbolizálja azt. Mi kell hozzá? – 4… Tovább »

Advent első vasárnapja

Csodaszép napra ébredtünk ma, süt a nap és elkezdődött az év utolsó hónapja December! Ne felejtsétek el, ma gyújtjuk meg az első gyertyát. Én is beszereztem a helyi karácsonyi vásárban ezt a csodás adventi koszorút, melynek különlegessége, hogy egy falapra lettek felhelyezve a gyertyák és a dekorációs elemek (toboz, szalag, gallyak, kövek…). Mikor megláttam már… Tovább »

Karácsonyi inspirációk! Az Ünnep szeretete járja át otthonunkat is.

Korábban ígértem nektek karácsonyi dekorációs ötleteket, melyet az alábbiakban szeretnék is megosztani veletek. Remélem segít a karácsonyi hangulat megteremtésében is, hiszen pár hét és itt van ez a csodás ünnep. Azt tudnotok kell, hogy én nagyon szeretem a Karácsonyt, csodás emlékeim is fűződnek hozzá gyermekkoromból, valamint nálunk jellemző, hogy nagy családi hagyományként minden évben összeülünk… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!