Lakásművészet

Ez a konyha tele van meglepetésekkel!

A konyhák iránti rajongásom továbbra is megmaradt, ugyan a konyharovat egy ideje szünetelt. Számomra az otthon legmutatósabb helyiségei a nappali – étkező – konyha együttes.

Miért? Azért mert ez az életterünk! Itt töltjük el a legtöbb időt, itt találkozik a család, ide koncentrálódnak a vendégek. Így azt gondolom ennek a térnek kell a leginkább jól megtervezettnek lennie. 

A konyha az otthonunk dísze!

 

Még akkor is, ha nem igazán főzünk, nagyon nagy szerepet tölt be. Régen azért volt fontos, mert a háziasszonyok sokat főztek, de még így sem volt olyan konyhájuk, mint egy mai nőnek. Azt kell mondanom, hogy igazán luxustermék lett ez a bútor a gépekkel együttvéve, de még a legegyszerűbb konyha is többet tud, mint a régiek. Pedig nem főzünk-sütünk annyit. 

 

Tehát a mai konyháink minden igényünket kiszolgálják, igazi presztízs termékként foglalnak helyet otthonainkban. 

Ez a gyönyörű rusztikus bútor például tele van meglepetésekkel, tökéletesen személyre szabottan készült el. A Konyhaszakértő felmérései alapján kiderült mire vágynak a megrendelők. És mindent úgy terveztek meg, hogy az tényleg olyan legyen, mint egy valóra vált álom. Szerintem több is lett belőle, mit gondoltok? 

A már megszokott süllyesztett főzőlap nem újdonság a Szakértőtől, ez ergonómiai szempontból sokkal jobb a főzés során. Gyönyörűen mutat!

 

De miért van tele meglepetésekkel ez a konyha?

 

  • rejtett pad és asztal tartozik hozzá, melyet csak akkor vesznek elő, ha vendégek jönnek
  • gondoltak a háziállatra is
  • a sziget nem csak elrejti a dolgokat, de a fűszernövényeknek is helyet ad
  • még egy TV is bekerült a bútorba 
  • a sziget feletti “bordásfal” megadja a hangulatot

 

 

A videóból minden kiderül 

 

 

 

 

Az otthon megteremtése egy igazi művészet. Egy kreatív tervezés, amikor életteret alkothatunk. A lakásművészetet megtaláljátok a Facebook-on, és az Instagram-on is, ahol különböző tartalmakkal találkozhattok. 

fehér keret2Laka╠üsmu╠őve╠üszet_logo╠ü_LM

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!