Lakásművészet

Galéria az építkezésről. Látványos, ahogyan kialakul egy ház a gyakorlatban!

Építkezni komoly feladat, hatalmas projekt mindenki részéről.  Csodálatos látni, ahogy a semmiből felépül egy ház. Ehhez több szakember precíz munkájára van szükség, melyről korábban olvashattatok:

 

6+1 csodálatos szakma az építkezésben

 

Sokat hallani arról, hogy mennyi stresszel, kihívással és kompromisszummal jár egy építkezés. Ez így igaz. Lehet nem sikerül minden úgy, ahogy eltervezzük. Lehet gondok lesznek a kivitelezéssel és a kivitelezővel is. Lehet rossz színt választunk, és nem lesz tökéletes a burkolás. Lehet lesznek elcsúszások időben és térben is. DE! Mindezek ellenére építkezni csodálatos dolog. Több jó döntés, jó kivitelezés, jó kivitelező, jó anyag és bútor van bennük, mint az előbbiekben említett “lehet rossz”-ból. És a lényeg a végtermék, maga az új otthon.  

 

Így készül el egy ház a gyakorlatban!

 

Az alap kijelölésével és a terület meghatározásával kezdődik a munka. Itt lesz majd egyszer a ház, hasonlóan, mint a háttérben látható szomszédnak…

Alap kijelölése

 

Alap

 

Falazás során a tégla megadja a ház formáját. Nagyon látványos, és hát a tégla az tégla… 

 

Galéria az építkezésről

 

 

Látványosan épül fel egy ház, a téglafal és az épület egy egészet alkot a végére. Ebből lesz az otthon. 

 

 

 

Az otthon megteremtése egy igazi művészet. Egy kreatív tervezés, amikor életteret alkothatunk. A lakásművészetet megtaláljátok a Facebbok-on, és az Instagramon is, ahol különböző tartalmakkal találkozhattok. 

fehér keret2Laka╠üsmu╠őve╠üszet_logo╠ü_LM

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!