Lakásművészet

A lakberendezés mini világa. Ismerd meg Andrea hobbiját!

A lakberendezés egy kreatív terület, ahol szabadjára engedhetjük a fantáziánkat, és megvalósíthatjuk benne a saját stílusunkat, avagy mások stílusát. Éppen ez benne a kihívás! Tervezni, alkotni és megvalósítani. Egyszerűen imádom! 

De nemcsak a valódi otthonok lakberendezése lehet ilyen, hanem a babaházak megtervezése és kialakítása is. Valamelyik nap bukkantam rá Andrea munkáira, melyek egyszerűen lenyűgöztek. Az ő hobbija is a lakberendezés, csak éppen miniben!

 

Andrea mini lakberendezési világa

 

 

Andreát kicsi kora óta érdekli a lakberendezés. Gyerekkorában szeretett kisbútorokkal játszani – imádta ezeket a miniatűr dolgokat -, így körülbelül 1 éve jött az ötlete, hogy babaházakat készítsen. Ebben a világban találta meg a kreatív lakberendezés örömeit. A vidéki otthonok a kedvencei, ezért ezt a stílust valósítja meg leginkább. 

 

  

A bútorok fából készülnek. Andrea az illesztéseket és a textileket ragasztással oldja meg. A koncepció kitalálása után számítógépes program segítségével tervezi meg a bútorokat, majd ahogyan azt a valóságban is, lapszabász géppel vágatja le a “bútorlapokat”. Testvére rendelkezik ilyen eszközzel – ami egy nagyon drága gép – így szakmabeliként segítséget ad Andrea ötleteinek és kreatív kisbútorainak a megvalósításában. 

 

Andrea már kiállításon is megmutatta munkáit

 

 

Andrea érdeme minden aprócska részlet, kiegészítő, szín és bútordarab. Azt gondolom ez fantasztikus hobbi. Egy olyan hobbi, ami később munkaként is megállja a helyét. Mit gondoltok erről? Én szívesen terveztetnék a kislányomnak egyedi babaházat, és ha jól tudom, hamarosan lehetőség is adódik erre, mert Andrea várja a rendeléseket szülinapra, névnapra és egyéb ünnepekre. Felnőtteknek is jó ajándékötlet! 

 

Alkotó: Potucká Andrea (a képek az ő tulajdonát képezik) 

 

Az otthon megteremtése egy igazi művészet. Egy kreatív tervezés, amikor életteret alkothatunk. A lakásművészetet megtaláljátok a Facebook-on, és az Instagram-on is, ahol különböző tartalmakkal találkozhattok. 

fehér keret2Laka╠üsmu╠őve╠üszet_logo╠ü_LM

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!