Lakásművészet

Egy konyha, ahol jó lenni és öröm főzni!

A Konyhaszakértő ismét látványosan alakított át egy régi konyhát, melyet a videóban tekinthettek meg. A régi, kényelmetlen és nem túl esztétikus konyhából valódi álomkonyha lett, melyet maga a tulajdonos mutat be nektek.

 

lauranak-2

 

A harmónia jellemzi ezt a bútort. Csodálatos összhangban van egymással minden: a színek, a fogantyúk, a lámpa, a munkapult. Egyszerű, letisztult formák jellemzik, melyhez tökéletes választás színben és formában az étkező feletti design lámpa. Pezsgést ad a bútornak, és egyben szorosan illeszkedik hozzá. 

 

Egy elegáns bútor 

 

lauranak-3

 

Kényelmessé teszi a konyhai főzést a süllyesztett főzőlap, és a két tálcás mosogató is. Könnyen előkészíthetjük a kívánt alapanyagokat, valamint ergonómiailag könnyebb ezen a főzőlapon történő sütés-főzés. A már megszokott módon a vevő igényeihez mérten történt praktikus tervezés jellemzi, melyről bővebben a videóból tájékozódhattok. 

 

lauranak-1 

Személy szerint én az ilyen stílusú konyhákat szeretem a legjobban, mert letisztultak és meleg hangulatot adnak az otthonnak. A pasztell színvilága a sötét fával remekül mutat. A kiegészítőkkel pedig tudunk színesíteni rajta, ha szeretnénk. 

 

Ti mit gondoltok erről a konyháról?

 

 

A konyhát tervezte és készítette: Konyhaszakértő Kft. 

 

Az otthon megteremtése egy igazi művészet. Egy kreatív tervezés, amikor életteret alkothatunk. A lakásművészetet megtaláljátok a Facebook-on, és az Instagram-on is, ahol különböző tartalmakkal találkozhattok. 

fehér keret2Laka╠üsmu╠őve╠üszet_logo╠ü_LM

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!