Lakásművészet

Hölgyek, ha valami különlegesre vágytok otthon, akkor ez az!

Egy Nő otthona finom, elegáns és nőies. De az sem árt, ha egyedi! A Kantor Art Design festményeivel valóban különleges belső enteriőrt varázsolhatunk az otthonunkba, méghozzá egyedileg elkészített, saját magunkról tervezett képekkel tehetjük ezt meg. De mit is jelent ez?

 

Rendeljünk festményt személyiségünkhöz és otthonunkhoz illően

 

image4

  • Egyedi felmérés alapján készülnek a képek.
  • Az otthonunkban feltérképezik a stílust, a színeket.
  • Ügyfélként elmondhatjuk a gondolatainkat a festményről, így nem csupán dísze lesz az otthonnak, hanem egy érzés is. 
  • A festményben benne lesz a személyiségünk, a kedvenc színeink, így valóban a mi képünk lesz, ami soha nem köszön vissza más otthonából!

image3

A Kantor Art Design szerint: “Ahol élünk ne csupán egy „üres” lakás, szoba legyen, hanem a festmény által töltsük meg a személyiségünkkel, lelkünkkel, érzéseinkkel és így válik a MI OTTHONUNKKÁ…”

image1 (2)
 
A női lakások stílusánál formákban és színekben a letisztultság, a harmónia a legfontosabb. Lágyabb, színekben pedig kevésbé változatos elemek jellemzik, azonban sokszor egy-egy élénkebb szín kontrasztjának használata  jellemzően kiemeli és megmutatja, hogy egy nőies lakásban járunk.
 
image3
 

Üdítő színek a Kantor Art Design-tól:

 
„Az üdítő színek hangzataiban mindig fellelhető a tiszta, energikus, nőies, fiatalos kékes-zöld – más néven a víz zöld vagy pávazöld valamelyik árnyalata. 
A kékes-zöld a kék pihentető, nyugtató hatását hordozza, ugyanakkor őriz még magában valamennyit a sárga meleg érintéséből.
Az üdítő színek az álló képesség, az egészség és a tiszta tudat színei, de gyógyító hatást is tulajdonítanak neki. 
Az üdítő színvilág modern, fiatalosan energikus, frissít és felpezsdít. 
A legtöbb kék árnyalattal ellentétben a kékeszöld nem húzódik a háttérbe, jelenléte határozott és feltűnő.”
 
image2
 
Nos a fentieket olvasva azt gondolom, amellett, hogy feldobjuk az enteriőrt, művészetet is csempészünk az otthonunkba. És ezek a képek lesznek azok, amik soha nem fognak visszaköszönni más lakásokból, csak a miénk lesz! A mi kanapénkhoz, a díszpárnánkhoz, a falunkhoz, a lámpánkhoz – és még sorolhatnám – lesz tervezve az érzéseinkkel együtt. Mi is részese leszünk a művészetnek, a mi történetünkkel adhatjuk tovább az elbeszélését a barátainknak, családunknak.
 
image1 (1)
 
image1
 
Lakásvásárlás, felújítás és nagy értékű ingóságok esetén fontosnak tartom az otthonunk védelmét. Ti gondoskodtatok már róla? Az Allianz oldalán találtam egy kalkulátort, ahol kiszámoltam a lakásbiztosításomat: www.allianz.hu 
Érdemes megfontolni, és szétnézni az oldalon, hiszen otthonunk csak egy van! 
 
 
 Lakásművészet, ahol a lakásbelső megalkotása igazi művészet.
Laka╠üsmu╠őve╠üszet_logo╠ü_LM
Képek: Kantor Art Design 

 

Az otthon megteremtése egy igazi művészet. Egy kreatív tervezés, amikor életteret alkothatunk. A lakásművészetet megtaláljátok a Facebook-on, és az Instagram-on is, ahol különböző tartalmakkal találkozhattok. 

fehér keret2Laka╠üsmu╠őve╠üszet_logo╠ü_LM

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!