Lakásművészet

Ismerd meg Móni gyönyörű ajtódíszeit! “Az egészet azért kezdtem el, mert megnyugtat”

Szeretem a kopogtatókat, feldíszítik a bejárati fogadórészt. Örömtelien érkezünk haza, ha szép látvány fogad minket. Évszaknak és ünnepnek megfelelően választhatunk különböző darabokat, melyeket érdemes cserélgetnünk, így sosem lesz unalmas a látvány.

03_02

 

Ismerd meg Móni saját készítésű ajtódíszeit! 

 

Egy kedves ismerősöm gyönyörű ajtódíszeket kezdett el készíteni hobbiból, melyeket nagy precizitással és gondviseléssel csinosítgat egészen addig, míg nem érzi tökéletesnek a végeredményt. Sok időt tölt a megtervezésükkel, és rengeteg barátja büszkélkedhet már az általa megálmodott kopogtatókkal. 

05_01

Móni mesélte: “Az egészet azért kezdtem el, mert megnyugtat. Sok időt bíbelődök velük. Amíg azt nem mondom, hogy tetszik amit látok, addig folyamatosan alakítgatom a díszeket. Már áttértem a gombostű használatára. Mindent felrögzítek az alapra tűvel, majd ha szerencsém van, akkor már az első összkép tetszik, de általában csak a 2. vagy 3.  Végül ragasztóval rögzítem őket. Télen mikor a családnak adventi koszorúkat készítettem, akkor próbáltam ki pár alappal a kopogtatót. Akkor még csak előregyártott dolgokkal dolgoztam. Utána vége lett az ünnepeknek és úgy éreztem tovább kell alkotnom, vagy újra a meló stressz hatalmasodik el rajtam. Szóval elkezdtem böngészni a Pinterest-et, láttam milyen gyönyörű dolgokat lehet készíteni ruhadarabokból, vagy szalagokból. Ezért elkezdtem virágokat gyártani ruhadarabokból, később már kimaradt anyagokat értékesítő méteráruban keresgettem anyagokat.”

Szóval ilyen az, amikor valaki beleszeret egy kreatív alkotói munkába, és fantasztikus hobbija lesz. Az alkotás megnyugtatja az embert, fejleszti a kreativitást és célt ad. Móni több olyan hobbit talált magának, ahol bebizonyosodott a tehetsége. 

 

Móni munkáiból néhány kedvenc

 

02_03

05_02

05_04

06_01

07_02

07_04

09_02

10_01

11_03

12_03

13_02

14_01

14_02

15_02

16

17

18

19

21

Móni többféle technikával dolgozik, melyeket a Pinterestről és a Youtube-ról egyedül tanult meg. Amennyiben kedvet kaptatok ajtódíszek készítéséhez, akkor Mónitól meríthettek inspirációt az instagramon a @toth.lanyok felhasználónév alatt, vagy a Facebookon

Őszre melyiket választanátok a fentiek közül?

Korábbi bejegyzésemben találkozhattatok már Móni munkáival, amikor az ősz legjobb tökfaragásos darabjait mutattuk be. Erről itt olvashattok, lassan aktuális lesz. Az ősz kedvenc bejegyzése volt tavaly.

Végy egy tököt és dekoráld ki faragás nélkül!

 

Valamint a lopótökből készült madárházakat itt találjátok, nekem ezek a kedvenceim:

 

Lopótökből készült madárházak a kertben!

 

 

Laka╠üsmu╠őve╠üszet_logo╠ü_LM

Képek forrása: Tóth lányok

 

Az otthon megteremtése egy igazi művészet. Egy kreatív tervezés, amikor életteret alkothatunk. A lakásművészetet megtaláljátok a Facebook-on, és az Instagram-on is, ahol különböző tartalmakkal találkozhattok. 

fehér keret2Laka╠üsmu╠őve╠üszet_logo╠ü_LM

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!