Lakásművészet

Rossz adottságú tetőtéri konyhából is születhet álomkonyha

A videóban megismerkedhettek egy rossz adottságú tetőtéri konyhával, majd annak áttervezésével. A tulajdonosok mesélnek arról, hogy milyen problémákkal szembesültek, valamint hogy a Konyhaszakértő milyen megoldásokat ajánlott számukra a változtatásra. Egy konyhateszt keretén belül sok mindenre fény derült, végül megszületett az álomkonyha, melyet nagy elégedettséggel mutat be a boldog pár.   

20160604102456_frame_1

Az álomkonyha

A ferde síkon kialakított krétafal remek ötlet, feldobja ezt a gyönyörű modern konyhát.  Az alsó részen pedig rejtett tárolásra kialakított szekrényeket építettek be. A tervezés ismét csillagos ötös. Amint láthatjátok a tetőtérnek is vannak előnyei, csak tudni kell jól hasznosítani.

20160604110222 (2)_frame_1

Rejtett tárolás a pult mögötti ferde síkban

20160604103524_frame_1

Egy kicsi tetőtéri modern konyha, ahol kellett a praktikus tervezési tudás és a kreativitás. Ismerjétek meg a Konyhaszakértő remek ötleteit a videóból. 

 

Tetőtéri álomkonyha lett a rossz adottságú konyhabútorból

 

 

 

Laka╠üsmu╠őve╠üszet_logo╠ü_LM

Képek és videó: Konyhaszakértő Kft. 

 

Az otthon megteremtése egy igazi művészet. Egy kreatív tervezés, amikor életteret alkothatunk. A lakásművészetet megtaláljátok a Facebook-on, és az Instagram-on is, ahol különböző tartalmakkal találkozhattok. 

fehér keret2Laka╠üsmu╠őve╠üszet_logo╠ü_LM

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!