Lakásművészet

Trendi “fogd és vidd bögre” az egészségünkért!

Imádom a konyhai kiegészítőket. Olyan szép és trendi darabokat találhatunk manapság a lakberendezési üzletekben, hogy nem is tudjuk melyiket válasszuk. Itt van például a “coffee to go” bögre, biztosan mindenki ismeri. Kerámia kivitelben is kapható, különböző design színekben megtalálhatjuk, így nagyon népszerű kiegészítője lett a dolgozó nőknek és férfiaknak egyaránt. 

 

De ennél sokkal trendibb és egészségesebb a “Shake to go”

 

Az egyik kedvencemre bukkantam rá a Stile Interio-ban, mely az egészségünket is szolgája egyben. Ez a “shake to go” nevet is kaphatná.

IMG_2189

Egészségesnél egészségesebb turmixitalokat vihetünk magunkkal reggelente, ezzel is megalapozva, hogy fitten és frissen indítsuk a napot. Szerintem nagyon jól néz ki és könnyen használható. Többféle színben és kivitelben megtaláljátok bármelyik Stile Interio lakberendezési üzletben. Az ára baráti, 1300-2000 Ft között mozog, mely a formájától és a design-tól függ. Az enyém 1360 Ft volt.

IMG_2151

IMG_2154

Azonnal ki is próbáltuk a kislányommal. Ezzel a módszerrel rengeteg vitamint tudok adni neki, és nekem is jó a várandósságom alatt. 

IMG_2155

IMG_2159

IMG_2190

IMG_2193

   

Az egyik legjobb és legtrendibb bögre a nyárra, próbáljátok ki ti is, és rengeteg vitamint tudtok magatokkal vinni reggelente. Frissít, mint egy kávé, sőt!

 

“Fogd és vidd az egészséges bögrét”

 

 

 Laka╠üsmu╠őve╠üszet_logo╠ü_LM

Képek és videó: Lakásművészet Blog

 

Az otthon megteremtése egy igazi művészet. Egy kreatív tervezés, amikor életteret alkothatunk. A lakásművészetet megtaláljátok a Facebook-on, és az Instagram-on is, ahol különböző tartalmakkal találkozhattok. 

fehér keret2Laka╠üsmu╠őve╠üszet_logo╠ü_LM

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!