Lakásművészet

Így spórolhatsz a vízzel a nyári kánikula idején!

Ebben a melegben jóval több vizet fogyasztunk a megszokottnál. Mit tehetünk ez ellen? A legjobb megoldás, ha egész évben, folyamatosan figyelünk a víztakarékosságra, így a a kánikulában sem kell félnünk a nagy számláktól, valamint nem mellékesen óvjuk a környezetünket is. 

 

Csökkentsd a víz- és energiafogyasztásod akár 60%-al!

 

06_Hansgrohe_Calendar_2016_June_mid

A víztakarékos zuhanyfejekkel és csaptelepekkel felére, vagy akár 60%-al kevesebbre is csökkenthetjük a vízfogyasztásunkat, és nemcsak ebben a melegben, hanem egész évben így lehet. A design mellett ma már a fenntartható fejlődési szempontok is fontos szerepet játszanak. Amíg a nagyvállalatok jelentős részének zöld programja saját környezetromboló hatásának kompenzációjában merül ki, addig mások olyan eszközöket adnak a lakosság kezébe, amelyekkel ökológiai lábnyomunk jelentős csökkentéséhez járulnak hozzá. Ilyen a német fejlesztésű EcoSmart technológia, amellyel a csaptelepek fogyasztását az átlagos 13 liter/percről 5,2 liter/percre, míg a kézizuhanyok esetében 16 liter/percről 9 literre lehet csökkenteni.

 

02_Hansgrohe_Calendar_2016_February_mid

 

Hogyan működik?

 

Metris_3

Az eljárás lényege, hogy a vízsugarat levegővel dúsítják, így a csökkentett vízfelhasználás nem észrevehető. A felhasználói komfortérzetet egyáltalán nem befolyásolja, hisz a vízsugár erőssége kis mértékben sem csökken, sőt a folyó víz mennyisége többnek tűnik, a dúsítás miatt pedig tapintásra lágyabb hatású.

03_Hansgrohe_Calendar_2016_March_mid

 

Víztakarékos zuhanyfejeket és csaptelepeket itt találtok, ha szeretnétek óvni a környezetet és a pénztárcátok. Nem mindegy mennyi az a rezsi havonta, főleg ha nyáron a medencét is fel kell tölteni!

Hansgrohe 

 

Laka╠üsmu╠őve╠üszet_logo╠ü_LM

web: http://www.hansgrohe.hu/

 

Az otthon megteremtése egy igazi művészet. Egy kreatív tervezés, amikor életteret alkothatunk. A lakásművészetet megtaláljátok a Facebook-on, és az Instagram-on is, ahol különböző tartalmakkal találkozhattok. 

fehér keret2Laka╠üsmu╠őve╠üszet_logo╠ü_LM

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!