Lakásművészet

Mottó: Légy igazi karakter!

Magyarországon is megnyitotta kapuit a Bretz üzlete. Pénteken jártunk a Max City-ben tartandó bemutatójukon, ahol volt szerencsénk elsőként kipróbálni és szemügyre venni a vibráló bútoraikat. Számomra keleties pezsgést teremtenek az enteriőrben, pedig egy német cégről beszélünk.

IMAG0086

 

Bútor anyagok: mesebeli színek

 

IMAG0088

 

Kerekített, modern formák 

 

A bemutatón elhangzottak közül nagyon tetszett néhány meglátás. Például az, hogy ne csak olyan elemeket használjunk fel az otthonunkban, ami a mi stílusunk, mert akkor folyton “jól lakottak” leszünk. Merjünk kicsit túllépni a határainkon. A minimál stílus nem adja meg azt, amit a Bretz. Különleges színekkel és anyagokkal teszik otthonossá az enteriőrt. 

IMAG0085

IMAG0090

IMAG0092

IMAG0093

IMAG0087

IMAG0083
IMAG0089

 

Garantált kényelem és puhaság

 

cats

 

Kellemes zene, ételek és italok

 

IMAG0096

 

Az én drága kísérőm 

 

IMAG0080

Szóval ne feledjétek, ha szeretnétek feldobni az enteriőrt színekkel és puha anyagokkal, akkor látogassatok el a Max City-ben található Bretz üzletbe. Német minőség és precizitás, mely túllép a határainkon. Ezzel nem laksz jól egyhamar. Mottó: Légy igazi karakter!

Laka╠üsmu╠őve╠üszet_logo╠ü_LM

 

 

Az otthon megteremtése egy igazi művészet. Egy kreatív tervezés, amikor életteret alkothatunk. A lakásművészetet megtaláljátok a Facebook-on, és az Instagram-on is, ahol különböző tartalmakkal találkozhattok. 

fehér keret2Laka╠üsmu╠őve╠üszet_logo╠ü_LM

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!