Lakásművészet

Egy szoba költséghatékony berendezése

A költséghatékonyság kihívást jelentő feladat a lakberendezésben. Ilyenkor a praktikus és olcsó megoldások kerülnek előtérbe, valamint a DIY feladatok. Így történt ez a lenti szoba berendezése során is. A bútorok egy része használtan került megvásárlásra a meglévőek mellé. Tudom ajánlani nektek a Facebook-on az “Ikeás /Kikás/ termékek adás-vétele” csoportot, ahol nagyon jó dolgokat vásárolhattok a bolti árnál kedvezőbben. 

cats

A szoba üresen:

IMG_6109

Mitől lesz otthonos egy szoba? A kiegészítőktől!

  • képek
  • függöny
  • szőnyeg
  • díszpárna
  • díszek

Néhány apróbb tisztasági festés történt a szobában. A radiátorokat rendbe hoztuk fehér zománc festékkel, szebbek lettek, mint új korukban. Ajánlom rozsdás, kopott darabokra. A festék ára: 1000-2000 Ft között mozog (kiszereléstől függően). Fontos, hogy radiátorra való zománc festéket keressetek!  

IMG_6399

Új karnisokat szereltünk fel, hogy egységes legyen a kép.

IMG_6242

A bútorok összeszerelése és elrendezése:

IMG_6236

Használt bútorok kerültek a szobába, ahogyan fent is említettem. Mivel kicsi a tér, a tükrös gardrób szekrény és a fehér szín praktikus megoldás.   

IMG_6235

Karácsonyi hangulatkép 2015 decemberéből:

IMG_7188l

 

IMG_7189

IMG_7191

 

logo

 

Az otthon megteremtése egy igazi művészet. Egy kreatív tervezés, amikor életteret alkothatunk. A lakásművészetet megtaláljátok a Facebook-on, és az Instagram-on is, ahol különböző tartalmakkal találkozhattok. 

fehér keret2Laka╠üsmu╠őve╠üszet_logo╠ü_LM

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!