Lakásművészet

“Szeretném, ha később büszke lenne arra, hogy ezt apa készítette”

A kislányunk idén karácsonyra egy saját készítésű ajándékot kapott tőlünk. Az ötlet tőlem származott, a kivitelezés pedig a férjemtől, Gábortól. Nagyon sokan olvastátok a hétfői konyharovatot, ahol bemutattam a saját készítésű konyhabútorunkat. Ma azt szeretném megmutatni nektek, hogy miután elkészültünk a konyhával, mi történt a megmaradt bútorlapokkal. Mindent felhasználtunk! Kisebb kiegészítéssel a kislányunknak, Lilla Dorkának készítettünk egy játékkonyhát. Annyira cuki lett!

A konyhát együtt terveztük meg, majd a férjem kidolgozta a részleteket. A nagy konyha fahéj színű árnyalatai itt is jól mutatnak:

IMG_6961

Játékkonyha_Lakásművészet

A munka a garázsban zajlott nagy titokban, nehogy Lilla meglássa. 

Felhasznált anyagok:

  • bútorlapok (lapszabászatból,kiegészítéssel)
  • fém edény 
  • igazi csaptelep
  • fogantyúk az ajtóra
  • az akasztó egy garázsban talált ruhatartó sín lett
  • főzőlap: fekete poháralátét lesz (még kidolgozás alatt)
  • sütő ajtóra: gombok (kidolgozandó szintén) 

Gábornak ez már gyerekjáték volt szó szerint 🙂

WP_20151220_001

WP_20151220_005

WP_20151220_002

A fém edény bevágása és ragasztása a bútorlapba:

WP_20151220_009

WP_20151220_011

WP_20151220_013

Felkerültek az ajtók és az akasztó is. A főzőlap és a sütő még kidolgozás alatt áll, mert nem találtunk hozzá megfelelő kiegészítőket. 

WP_20151221_003

A kislányunk nagyon örült az ajándékának, és persze Gábor nagyon büszke volt! “Szeretném, ha később büszke lenne arra, hogy ezt apa készítette” mondta nagy örömmel nekem. Azóta főzünk, gyurmasütit sütünk és megetetjük az éhes babákat. Szerintem a kislányoknak ez egy nagyon kreatív és hasznos ajándék, amit sokáig használhatnak.

IMG_7279

Lilla annyira komolyan veszi a játékot, hogy rendszeresen vizet találok a “mosogatóban”, melyet a poharából önt bele, amikor nem figyelek. És ha megkérdezem: “ez hogy került ide?” Akkor csak ennyit mondd: “Ici bejeöntötte vizset”. Szóval nem Ő, hanem Micimackó volt, aki a legjobb barátja. Még csak 2 éves, de már füllent… 🙂 

IMG_6954

IMG_6961

  

logo

Képek és szerző: Osgyán Laura, Lakásművészet Blog

 

Az otthon megteremtése egy igazi művészet. Egy kreatív tervezés, amikor életteret alkothatunk. A lakásművészetet megtaláljátok a Facebook-on, és az Instagram-on is, ahol különböző tartalmakkal találkozhattok. 

fehér keret2Laka╠üsmu╠őve╠üszet_logo╠ü_LM

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!