Lakásművészet

Elől porosodnak a konyhai kisgépek és rendetlen a konyhapultom. Mi a megoldás?

Egy konyha akkor szép, ha rendezett és tiszta. Ez a feladat azonban kihívást is jelent, hiszen a konyhapult legtöbbször kupis, koszos, igénybe vett. Ráadásul a pulton helyezzük el a mikrót, a pirítóst, a szeletelőt, a kávéfőzőt és a fűszereket. Ismerős? Nálatok is folyton zsúfolt a konyhabútor?

1

Zsúfolt konyhapult /kép: nlcafe.hu/

Ilyen az, amikor semmi nincs elől a konyhában. Jó érzés rendet és használható munkapultot találni otthon. Amellett, hogy szép kényelmes is. 

De mi ennek a titka? A Konyhaszakértő rengeteg olyan ügyfélproblémával találkozik, mint a fenti példa. Éppen ezért úgy tervezik meg a bútoraikat, hogy a konyhai kisgépek és egyéb eszközök ne a szemünk előtt legyenek, mert egy idő után bosszantóak. Viszont az is fontos szempont, hogy elérhetőek legyenek, mert ha a spájz bal oldali emeleti polcára feltesszük a pirítóst, akkor a lustaságunk eredményeképpen előfordulhat, hogy többet nem reggelizünk azt. 

A Szakértő egyik megoldása a pult mögötti/melletti rejtett kialakítás ajtóval. Egyszerű és beleolvad a konyhabútorba. A felhúzható avagy elhúzható ajtóknak köszönhetően pedig gyorsan és kényelmesen elérhető minden.

A képen látható kenyértartó és kisgépek is így lettek eltakarva. Pult mögötti rejtett tárolás, mely kényelmes, és amilyen gyorsan elérhető, olyan gyorsan el is takarható. 

rusztikus-barna-konyha-1

DSC02871

A konyhapult mögött üveges ajtóval rejtette el a szakértő az eszközöket. Ez egy jó megoldás szerintem.

_MG_0441k

Akiknek fontos, hogy a kenyérvágó kéznél legyen, azok imádni fogják a lenti megoldást. A pult végén kicsi szekrényben elrejthetjük ezt is. Hátul pedig mágneses fűszertartókkal használhatjuk ki a helyet.

_MG_0427k

A jó tároló elemek, ajtók sokat segítenek a megoldásban. Egy szép és rendezett konyhabútor részletet láthattok. Hol vannak a gépek? Az ajtók mögött.

konyha-atepites-2-uj

Hasonlóan itt is egy felhúzhatós üveges ajtót látunk, mellyel a kisgépeket karnyújtásnyira találjuk. Hogy tetszik?

konyhai-gepek-tarolasa-5

konyhai-gepek-tarolasa-6

További ötletek a rendezett konyhapulthoz:

DSC01918
DSC01916

modern-konyhabutor-kepek-5

modern-konyhabutor-kepek-7

Lehajtható fiókos elem a fűszerek tárolásához:

Pál Attila0101

DSC04757

DSC01640

Tehát a megoldás a konyhaszakértő kezében van. Az oldalukon található szakértői elemzésből ti is megtudhatjátok, hogy problémás konyhapulttal álltok-e szemben otthon.

Lakásművészet, ahol a lakásbelső megalkotása igazi művészet.

logo

 

 

 

Szerző: Osgyán Laura

Képek és konyhai ötletek: Konyhaszakértő

 www.lakasmuveszet.hu 

 

Az otthon megteremtése egy igazi művészet. Egy kreatív tervezés, amikor életteret alkothatunk. A lakásművészetet megtaláljátok a Facebook-on, és az Instagram-on is, ahol különböző tartalmakkal találkozhattok. 

fehér keret2Laka╠üsmu╠őve╠üszet_logo╠ü_LM

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!