Lakásművészet

Az élettér átalakulása a konyhából különleges trükkökkel!

A Konyhaszakértő praktikus konyháiról már sokat olvashattatok itt, a blogon. A mai konyharovatban azonban nemcsak egy gyönyörű konyhabútort hoztam nektek, hanem egy komplex lakberendezési átalakulást is. A konyha stílusához igazodva, a szakértő átlépve a határait megalkotta az élettérben a nappali, étkező, gardrób és előszoba berendezését. Úgymond az élettérben egységes bútorzatot tervezett a modern stílusjegyekkel.  

Ilyen volt a helyiség:

elotte-2-jpg

És ilyen stílusban alakult át:

_MG_0374k

A barna meleg színei uralkodnak egy modern bútorzat keretében. Az összhang nem kérdés, de nézzük meg közelebbről a konyhát. Mi a különlegessége?

_MG_0390k

A bútorban beépített gépek kaptak helyet: sütő, mikró, hűtő és fagyasztó. Mellettük nagy űrtartalmú szekrények találhatóak kihúzható polcokkal. Segítik a könnyebb pakolást és elérést. Imádom!

_MG_0438k

Felül könnyen elérhető, kézzel használható praktikus tárolók kaptak helyet.

_MG_0437vagott

A sarokban egy kihúzható kenyértartót találunk, melyben működésre készen bedugva vár a kenyérszeletelő és a vágódeszka is. Mögötte mágneses fűszertartókat láthatunk. Micsoda kényelem, igaz? Ilyen esetben nem a szeletelt kenyeret vásárolom meg a boltban az egyszer biztos!

_MG_0427k

A konyhát egy bárpult választja el az étkezőtől. Ennek a különlegessége az, hogy a leginkább rumlis részét a munkapultnak eltakarhatjuk. Ezeket áttetsző ajtókkal oldotta meg a szakértő. Bármit elrejthetünk mögötte, így gyorsan rendet tehetünk a főzéseket követően.

_MG_0441k

Nézzétek milyen szép maga a pult, a mosogató és a csaptelep is. Megfelelő választás a meleg, barna színekhez. Ilyen sokat számítanak az apró részletek.

_MG_0455k

A konyha többi részén fiókok segítik a tárolást. Nagyon tetszik, hogy minden rész megfelelően van kihasználva, nincsenek üres járatok. 

_MG_0471k

Ahogy említettem az egész élettér egységes stílusban alakult át. A konyha mellett további berendezések is beépítésre kerültek. Egy gardrób helység is elkészült, melynek a különlegessége az, hogy a jobb oldali ajtaja egy kicsi dolgozó szobába vezet be. A rejtett ajtók és szobák jutnak erről eszembe. Vajon mi lehet abban a dolgozóban?

_MG_0390k

Az étkező is tökéletesen passzol ehhez a stílushoz a kiegészítőivel együtt, ahogyan a nappali is. Mi a véleményetek róla?

_MG_0369k

_MG_0374k

A Konyhaszakértő célja az, hogy segítsen az élettérben egy közös hangulat megteremtésében. Igények szerint vállalja a komplex lakberendezési tervezés kialakítását is, így amennyiben kérdésetek van a témában, forduljatok hozzájuk bizalommal. Minőségi anyagokkal és jó meglátásokkal ötleteket adnak az igazán trükkös bútorokhoz. Ti milyen titkos ajtót terveztetnétek meg? Én egy hiper-szuper rejtett gardróbszobát szeretnék!

Lakásművészet, ahol a lakásbelső megalkotása igazi művészet.

logo

Képek: Konyhaszakértő

Szerző: Osgyán Laura, lakberendező

 

Az otthon megteremtése egy igazi művészet. Egy kreatív tervezés, amikor életteret alkothatunk. A lakásművészetet megtaláljátok a Facebook-on, és az Instagram-on is, ahol különböző tartalmakkal találkozhattok. 

fehér keret2Laka╠üsmu╠őve╠üszet_logo╠ü_LM

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!