Lakásművészet

Kezdjük a szeptembert kreatívan!

Itt van, megérkezett a csodás szeptember! Ebben a hónapban mindig az új lehetőségek varázsát érzem. Ilyenkor új célokat fogalmazhatunk meg, újra belevethetjük magunkat a tanulásba vagy a munkába. Legyen ez a hónap a kreativitásé! Jöjjenek az új inspirációk és a jobbnál jobb ötletek.

9a1733b50554ea7330d0cae1a83ef186

Kép: Pinterest

Kezdjük azzal, hogy a nyár elején közkedvelt ananász mintánkat cseréljük le levélre. A hangulatteremtésnek igazodnia kell az aktuális adottságokhoz, jelen esetben az őszi hónapokra kell berendezkednünk, azaz ide illő dekorációkat érdemes előtérbe helyeznünk. A mai napra a levélmintát választottam, mely amellett, hogy népszerű ilyenkor, jól is mutat a lakásdekorálásban.

Lakásművészet tipp: Rajzoljunk levélmintás párnát!

Mire lesz szükségünk?

  • IKEA textilfilc, 1 csomag
  • egy világosabb színű textil (lehet világosbarna)
  • sablon
  • egy kényelmes asztal, kávé

Én ezt készítettem el:

IMG_4377

IMG_4370

IMG_4371

 

IMG_4376

Egy közkedvelt őszi DIY párnahuzat ötlet, melyet a gyerekekkel közösen is rajzolhatunk. Az interneten található rengeteg levélsablon, melyeket az IKEA textilfilctollal egy kiválasztott anyagra egyszerűen lemásolunk. Kifordítva kell vasalni, hogy mosható és tartós legyen! A végén nincs más teendőnk, mint a párnahuzat varrása. Kész is van! Költséghatékony, saját, mutatós, egyszerű, kedves, ajándékozható, mi kell még?

Ugyanezzel a technikával készíthetünk dekoratív terítőt és textil szalvétát is.

IMG_4385

 

IMG_4382

Próbáljátok ki ti is. Jó munkát!

Lakásművészet, ahol a lakásbelső megalkotása igazi művészet.

logo

 

 

 

Szerző: Osgyán Laura

 

Az otthon megteremtése egy igazi művészet. Egy kreatív tervezés, amikor életteret alkothatunk. A lakásművészetet megtaláljátok a Facebook-on, és az Instagram-on is, ahol különböző tartalmakkal találkozhattok. 

fehér keret2Laka╠üsmu╠őve╠üszet_logo╠ü_LM

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!