Lakásművészet

Ismeritek az indukciós főzőlapot? Egy misztikus csoda a konyhában.

Az indukciós főzőlap igazi misztikumnak számít a konyhában. Ismeritek a működését? A csoda abban rejlik, hogy az indukció elvén működik. De mi is ez? Ennek a főzőlapnak az esetében nem használunk nyílt lángot, és nem forrósodik fel úgy, mint egy elektromos főzőlap, hanem egyszerűen a mágnesesség elvén működik. Amikor nincs edény a mágneses térben, akkor nem melegszik fel a főzőlap. Amikor a főzőedényt ráhelyezzük, akkor pedig ott melegszik, ahol összeérnek a fémes felületek. Fantasztikus igaz? Mondhatni igazán felhasználóbarát módszer, hogy ne égessük meg magunkat, és energiatakarékos is. Egy hátránya van, hogy nem mindegy mivel főzünk az indukciós főzőlapon. Acél vagy öntöttvas edényekre van szükségünk, melyek mágnesezhetőek, hiszen ennek a technológiának a lényege a mágnes és a mágneses tér, melynek előállításához kevesebb energia kell.

A Konyhaszakértő egyik modern konyháját láthatjátok a lenti képeken, fiókba rejtett Miele indukciós főzőlappal. Könnyen tisztítható üvegkerámia főzőfelületű. A konyhapult edzett üvegből készült, míg maga a bútor tölgyfa furnéros felületű. Hogy tetszik nektek?

DSC00962v

kep-modern-0021-1_0

DSC00972

DSC00969

DSC00967

A különlegessége az edzett üveg munkalap és a fiókos indukciós főzőlap, mely más típusú konyhákban is alkalmazható.

Lakásművészet, ahol a lakásbelső megalkotása igazi művészet.

logo

 

 

 

 

Szerző: Osgyán Laura

Képek: Konyhaszakértő

 

Az otthon megteremtése egy igazi művészet. Egy kreatív tervezés, amikor életteret alkothatunk. A lakásművészetet megtaláljátok a Facebook-on, és az Instagram-on is, ahol különböző tartalmakkal találkozhattok. 

fehér keret2Laka╠üsmu╠őve╠üszet_logo╠ü_LM

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Erika Sebestyén says:

    Nagyon mutatós. De szeretném megnézni azt a fényképet is, amikor egy öntöttvas serpenyőt vagy fazekat ráraknak a főzőlapra. Ugyanis kizárt, hogy az a kis vékony fiók elbírna egy 5 literes fazekat, ami öntöttvasból van. 🙂 és az első rántott akármi sütése után is szeretném megnézni a fényképet a bútorról 🙂 Ha pedig mindig csak 1 főzőhelyet lehet használni, elég lenne csak az 1 főzős indukciós.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!