Lakásművészet

Gondolj más szemmel a foltokra. Az IKEA textilfilc segít!

Az IKEA-ban kapható textilfilcet manapság nagyon jó dolgokra tudom hasznosítani. Korábban színezhető textilt festettem vele, melyekből párnahuzatot varrattam. A kislányom nagyon szereti őket.

WP_002054-449x600

Ma már más dolgokat festek velük. Ugyebár a body-k, pólók fogyó ruhadarabok, hiszen gyakran foltosak lesznek, és azokat nem igazán lehet kimosni. Én még nem találtam olyan csodaszert, amivel a makacs foltokat eltüntethetném. Viszont itt van az IKEA textilfilc, ami az egyik legjobb folteltávolító lehet!

A kislányom kedvenc virágos body-ja az ebéd során pörköltszaftos lett. Természetesen nem tudtam kimosni, és ekkor jött az ötlet, hogy a foltos részre virágokat rajzoljak. Igyekeztem színben és motívumban a mintázatához alkalmazkodni. Ugyan nem egy Picasso, de a gyerekrajzok jobban mutatnak ilyen esetekben, kifejezettem ezt szerettem volna.

body

filc

Lilla Dorka imádta az ötletet, és csodaszép felsője lett ismét, amit büszkén mutogatott a játszótéren.

FullSizeRender_3

Valójában bármilyen hibás és ételfoltos ruhadarabon alkalmazhatjuk a fentieket, de a gyerekruhákon a legkézenfekvőbb. Az sem baj, ha kicsit elrontjuk a rajzunkat, a foltoknál rosszabb nem lesz. Száradás után egy gyors vasalással tudjuk lefixálni, hogy gépben moshatóak legyenek a ruhák. Kedves anyukák próbáljátok ki ti is.

Lakásművészet, ahol a lakásbelső megalkotása igazi művészet.

logo

 

Az otthon megteremtése egy igazi művészet. Egy kreatív tervezés, amikor életteret alkothatunk. A lakásművészetet megtaláljátok a Facebook-on, és az Instagram-on is, ahol különböző tartalmakkal találkozhattok. 

fehér keret2Laka╠üsmu╠őve╠üszet_logo╠ü_LM

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!