Lakásművészet

Egy beépített “meglepetésfiók” a konyhában!

A mai konyharovatban egy különleges fiókot mutatok nektek, melyet az ügyfél igényeihez mérten, meglepetésből épített be a Konyhaszakértő. Csak a képzeletünk és a pénztárcánk szabhat határt az általunk megálmodott konyhának, hiszen manapság bármi megépíthető és kialakítható. Csak tudnunk kell mit szeretnénk és kell hozzá egy jó szakember. 

DSC01922

Például ha valaki imád főzni, akkor számára nagyon fontos a megfelelő pult és tárolás. És minek a tárolása? Nemcsak az edényeknek, hanem a szuper éles késeknek is kell egy jó és biztonságos hely. A lenti fiókot meglepetésként építette be a Konyhaszakértő, mellyel teljesen lenyűgözött. Micsoda ötlet és milyen kedves gesztus. 

DSC01891

DSC01892

DSC01900

DSC01884

DSC01930

Fantasztikus helykihasználtság, tárolás, biztonság, elegancia és kényelem! A Konyhaszakértő tapasztalata és minőségi konyhabútorai vezető helyen állnak a piacon. Kérdéseitekkel forduljatok hozzá bizalommal. A videóban megtaláljátok a késtároló fiókot /4:20 percnél/

A következő héten egy különleges, rejtett tűzhely megoldással találkozhattok, melyet korábban már ígértem nektek. Tartsatok velünk akkor is. Lakásművészet a Facebook-on is!

Lakásművészet, ahol a lakásbelső megalkotása igazi művészet.

LMlogó

 Képek: Konyhaszakértő

 

Az otthon megteremtése egy igazi művészet. Egy kreatív tervezés, amikor életteret alkothatunk. A lakásművészetet megtaláljátok a Facebook-on, és az Instagram-on is, ahol különböző tartalmakkal találkozhattok. 

fehér keret2Laka╠üsmu╠őve╠üszet_logo╠ü_LM

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!