Lakásművészet

Lakásriport Cinthya Diktátorral!

Nagy örömömre szolgál, hogy egy olyan lánnyal készíthettem az első igazi lakásriportom, akinek a kreativitását rendkívül nagyra értékelem. Cinthya egy igazi művész, aki bárhol és bármikor inspirálhat bennünket. Engem az otthona ragadott meg, hiszen számomra a lakásbelső megalkotása is egy művészet. És ahogy láttam, Cinthya ebben is remekel, így nagyon kíváncsi lettem, hogyan rendezte be az otthonát, illetve hogyan készül a Cinthya Diktátor Központ megalkotására, mely hamarosan elérhető lesz számunkra.

Cinthya volt olyan kedves, és megosztotta velem az alábbiakat egy lakásriport keretében:

Lakásművészet: Szakemberrel dolgozol, avagy saját magad rendezed be az otthonod/Központod? Mi inspirál?

Cinthya: Hamarosan megnyitja kapuit a Cinthya Dictator Központ, ahol stílustanácsadás, portfóliózás, lelki tanácsadás, előadók és kiállítások is helyet kapnak majd. Éppen ezért egy Design központnál a külső elengedhetetlen. Pontosan emiatt most rengeteget dolgozom azon, hogy a lehető legalacsonyabb költségből a legstílusosabb belsőt tudjuk kihozni. Szinte mindent, amibe belevágok azt egyedül csinálom. Azonban egyre inkább hiszek az integrált tervezésben. Szívesen fogadnám, ha esetleg egy belsőépítész is segítene a munkálatokban. Ugyanakkor egyenlőre úgy néz ki, hogy egyedül fogom csinálni. Ami inspirál az a Barokk és az állatvilág. Nagyon szeretem a különböző állatmintákat akár csempénél vagy tapétánál. A barokk bútorokat. A Központba világos színeket terveztem, kopott falakat, valamint világosra csiszolt barokk bútorokat és arany kiegészítőket.

10250224_999322773418327_8260948843150159866_n/kép forrása: Cinthya Diktátor/

Lakásművészet: A fentiek értelmében azt gondolom, ez a központ tükrözni fogja az egyéniséged. Izgalommal várjuk a nyitást! A következő kérdésem az lenne feléd, hogy szereted a DIY dekorációkat? Szoktál saját magad készíteni ilyesmiket? 

Cinthya: Nagyon tetszik, hogy divat a kreativitás! A Központ alakításánál igen, biztosan fogom alkalmazni azokat az ötleteket amiket az interneten találtam!

Lakásművészet: Nagyon tehetséges fotós vagy, szeretem a képeid. Cinthya, mennyire jellemző, hogy a munkáiddal dekorálod a falad?

Cinthya: Nagyon szépen köszönöm! Használom a képeimet dekorációnak! Azt gondolom, hogy ma leginkább a képek dekorációként működnek mint sem műtárgyként. Főleg kortárs alkotóként nagyon nehéz érvényesülni. Ráadásul én az underground és a mainstream között lavírozok, valahol pont emiatt sehova nem tartozom igazán. A halószobámban is vannak fotóim ugyanakkor a Központban is kint lesznek az alkotásaim 1,5 M-es nagyításokban.

10155112_1003981726285765_2685585232129028534_n/kép forrása: Cinthya Diktátor/

Lakásművészet: Véleményem szerint a képeid, mint dekoráció, remek választásnak bizonyulnak bármelyik enteriőrbe. A képek mellett van olyan bútordarab az otthonodban, melyet a kedvencednek mondanál?

Cinthya: Van egy eredeti barokk ülőgarnitúrám! Elkezdtük már a restaurálását de sajnos elfogyott a pénzem időközben. Mindenképpen szeretném befejezni!

Lakásművészet: A TV-ben szerepeltél egy műsorban, ahol betekintést nyerhettünk az otthonodba. Láthattuk benne a szobád felújítását is. Azonban köztudott az is, hogy új élet kezdtél. Ez látható az otthonodon is? Alkalmaztál valamilyen változtatást, felújítást?

Cinthya: Az új élet olyannyira látható lesz, hogy teljesen új életet kezdek egy új lakásban.

Lakásművészet: Ez ám a fordulat. Új élet, új otthon. Sok sikert kívánok hozzá, és amennyiben szükséged lenne lakberendezési ötletekre, úgy szívesen állok rendelkezésedre a jövőben. Végezetül kitérnék egy kicsit a közeledő ünnepekre. A Karácsony az év egyik legszebb hagyománya, mely nagy várakozással és szeretettel tölti el a szívünket. Te hogyan készülsz az ünnepekre? Milyen dekorációkat, színeket helyezel előtérbe?

Cinthya: Én mindenhova karácsonyfa égőket szereltem az elmúlt napokban. Nagyon szeretem a hangulatát, hogy mindenütt fénycseppek vannak. Azonban a további dekorációkra most az egyetem miatt nem igazán volt időm, viszont korábban volt rá példa, hogy koszorút és ajtódíszt is készítettem. Színben pedig az arany áll hozzám közel.

Nagyon örülök, hogy megosztottad velem és a blogoldalam követőivel a fenti gondolatokat. Ezúton szeretnék Kellemes Ünnepeket Kívánni Neked és a Családodnak, valamint további sok sikert kívánok a munkádhoz, melyet folyamatosan követek a közösségi oldaladon. 

Utóirat: Izgatottan várjuk a Cinthya Diktátor Központ megnyitását! 

Köszönet és üdvözlet!

Laura és a Lakásművészet

LMlogó

 

Az otthon megteremtése egy igazi művészet. Egy kreatív tervezés, amikor életteret alkothatunk. A lakásművészetet megtaláljátok a Facebook-on, és az Instagram-on is, ahol különböző tartalmakkal találkozhattok. 

fehér keret2Laka╠üsmu╠őve╠üszet_logo╠ü_LM

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!