Lakásművészet

Milyen egy szingli otthon?

Mit gondoltok, milyen lehet egy ideális szingli otthon? Sokan vannak, akik még keresik az igazit, akik szeretnek egyedül élni, és akik rá kényszerültek erre, mert úgy hozta az élet, hogy nem oszthatják meg az otthonukat másokkal. Egyedül élnek, szingli pasik és csajok. Azon gondolkoztam, ha én egyedül lennék, akkor milyen lakásba költöznék szívesen. Mi az, amit szépnek és ideálisnak tartanék. Ne értsétek félre, én nem szeretnék egyedül élni, szimplán a tervezés kapcsán gondolkoztam el ezen. Az egyedüli szingli életnek vannak előnyei, például az, hogy nem kell alkalmazkodni senkihez. Nem kell megkérdeznünk, hogy ez a szín megfelelő-e a nappaliba? Vagy azt, hogy megvehetem ezt a virágos kanapét? Olyan lesz az otthonunk, amilyennek szeretnénk, kötöttségek nélkül. És mi a hátránya? Szerintem az, hogy azért egyedül lenni mégsem jó. Kell a társaság, hiszen társas lények vagyunk. De most maradjunk az ideális szinglilakásnál, én milyet is képzeltem el. Ugyanazt a lakást rendeztem be női és férfi nézőpontból.

Lánylakás:

2.Alaprjaz_LDkép: LauraDesign

Számomra az ideális elrendezés fontos, hogy rendet tudjak tartani magam körül. A jó tároló bútorokat hasznosnak tartom, és azok összehangolt színharmóniáját is. És hogy mitől igazi csajos lakás a lentiekben bemutatott terv?

 • saját fésülködőasztal az előtérben (saját előszobabútorral)
 • rózsaszín, magenta szín használata
 • nőies design kanapé, virágok, romantikus bútorok
 • csajos fürdő
 • saját gardrób a hálóval szemben

Amennyiben tudni szeretnétek milyen tárgyakra és kiegészítőkre van szükségünk a lelki békénkhez, látogassatok el a Girl Power! blog oldalára, ahol igazi feminista ajándéktippeket találtok Karácsonyra! Sőt, egy olyan díszt is láthattok, melytől eláll a szavatok!

További képek a lánylakásról:

4.Előtér_LD Capture(14)_Ld 8.konyha_LD 12.Nappali_LD Capture(24)_LD 23.Háló_LD

20.Gardróbü

27.Mosókonyha(edző rész)ü 28.Fürdő_LDképek: LauraDesign

FérfiLAK:

Ugyanazt a lakást rendeztem be úgy, mintha egy költözés során szingli férfi érkezne. Megváltoztattam a színeket, a burkolatokat és bútorokat. És hopp? Máris egy teljesen más hangulatú otthont varázsoltam belőle. Ennyit számít a szín és az elrendezés. És mi az amitől igazi férfilakás lett?

 • bárpult a nappaliban
 • saját képek a falon
 • saját fotel
 • TV, hifi rendszer, (Play Station stb.)
 • TV a fontosabb helyiségekben (Nappali, Háló, Fürdő)
 • saját férfi gardrób

Capture(2)ükép: LauraDesign

További képek a férfi lakásról:

Capture(4)ü Capture(7)ü Capture(8)üCapture(12)ü Capture(13)ü Capture(20)ü Capture(26)ü Capture(34)üKépek: LauraDesign

Számotokra milyen az ideális feminista és férfilakás?

Üdv

LD

Logo Template - about1_THUMBNAIL

 

Korábbi bejegyzésben bővebben olvashattok a helységekről: lánylakás és férfilakás

 

Az otthon megteremtése egy igazi művészet. Egy kreatív tervezés, amikor életteret alkothatunk. A lakásművészetet megtaláljátok a Facebook-on, és az Instagram-on is, ahol különböző tartalmakkal találkozhattok. 

fehér keret2Laka╠üsmu╠őve╠üszet_logo╠ü_LM

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!