Lakásművészet

Skandi Trend éjszaka!

A hétvégén egy vacsorán vettünk részt a férjemmel, így nagy volt az öröm számomra, hogy kimozdulhatok. Végre csinos ruhát vehetek fel, és van értelme a sminknek is. Mikor kiléptem az ajtón, már furdalt is a lelkiismeret, hogy a kislányomat itthon hagyom. Noh de, néha ki kell mozdulni, és teret kell hagyni a nagymamának. A vacsora jól sikerült, szuper jó rendezvény volt, egy jó társasággal. Végre olyan gasztronómiai ízvilágba csöppentem, mellyel itthon nem igen találkozom a bébipürék közepette. Az este lezajlott, majd jött a társaságunkban a kérdés, hova tovább? Egy szórakozóhely? Ekkor kellett volna gyorsan taxiba ülni, és hazarobogni. Szeretek szórakozni, de éppenséggel most belenyúltunk egy kevésbé jó helyszínbe, így egy óra eltöltését követően (melyet alvással is kipipálhattunk volna) taxiztunk is haza. Megbeszéltük, hogy legközelebb okosabban választunk helyszínt. A kellemetlenségben a kellemes élmény az volt ezen a szórakozóhelyen, hogy felfedeztem egy skandináv stílusú, romantikus lakberendezési kellékeket forgalmazó cég csodás darabjait. Az egyik kedvenc stílusom maga a skandináv, így a mai napon kicsit böngésztem is az oldalukon. Csodaszép karácsonyi díszeket találtam, valamint romantikus konyhai kiegészítőket.

127

105

122

83

Képek forrása: Skandi Trend

A fenti hangulatképeken láthatjátok, milyen szép tárgyakat láttam kiállítva. Ti készültök már az ünnepekre? Beszereztétek az idei évi díszeket és kellékeket? Én most nagyon gondolkozom ebben a piros-fehér skandináv Karácsonyban. Csodaszép és letisztult. Jó böngészést kívánok nektek is.

Üdv

LD

Logo Template - about1_THUMBNAIL

Képek forrása: Skandi Trend

 

Az otthon megteremtése egy igazi művészet. Egy kreatív tervezés, amikor életteret alkothatunk. A lakásművészetet megtaláljátok a Facebook-on, és az Instagram-on is, ahol különböző tartalmakkal találkozhattok. 

fehér keret2Laka╠üsmu╠őve╠üszet_logo╠ü_LM

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!