Lakásművészet

Az új hobbim!

Azt hiszem, megtaláltam az elkövetkező hetekre az esti elfoglaltságom, amíg Lilla babám alszik. Mivel már kúszik-mászik, így igyekszem biztonságossá tenni a környezetet. Lent a nappaliban kialakítottam neki egy játszórészt, amit körbekerítettem nagy párnákkal. Ezek olyan párnák, amiket nem használunk alváshoz. Kitaláltam, hogy felhasználom őket játékra, pihenésre, így nem csak a szekrényben hevernek. Ma megvettem a textilanyagot, melyből huzatot varratok hozzájuk. Mivel túl nagyok, ez a megoldás nem lesz jó: párnahuzat varrás nélkül!

Ez a játszótér a párnákkal:

unnamed (3)

És a játékos huzat, amit ma vettem hozzá az IKEA-ban:

WP_002053

WP_002054

Színezhető textil! Megvettem hozzá a textil filctollat is, és már el is kezdtem a kifestését, ahogy a képen is láthatjátok. Ez lesz a hobbim egy pár napig (hétig), de alig várom hogy kész legyen. Igazán játékos és vidám lesz, melyet mi felnőttek is kihasználhatunk az esti pihenéshez. Lilla Dorkámmal pedig kedvünkre nézegethetjük a színes figurákat, melyet én készítek el. Nagyon jó érzés.

Az anyagot itt találjátok: Méteráru /mellette kapható a textilfesték is/

Üdv

LD

Logo Template - about1_THUMBNAIL

Képek: LauraDesign

 

Az otthon megteremtése egy igazi művészet. Egy kreatív tervezés, amikor életteret alkothatunk. A lakásművészetet megtaláljátok a Facebook-on, és az Instagram-on is, ahol különböző tartalmakkal találkozhattok. 

fehér keret2Laka╠üsmu╠őve╠üszet_logo╠ü_LM

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!