Lakásművészet

Liebster díjas a LauraDesign!

Kedves Olvasóim!

Egy számomra nagyon megtisztelő hírt szeretnék ma megosztani veletek. Liebster díjat kaptam! A családi nyaralásunkat töltjük éppen, amikor is üzenetet kaptam erről a csodás hírről. Ezúton is szeretném megköszönni a Liebster vándordíjat a Girl Power! blog oldalnak!

liebster

Az eredetileg Németországból indult kezdeményezés arról szól, hogy bloggerek díjazhatják a számukra legkedveltebb 11 blog oldalt. A jelölteknek kérdéseket kell feltenni, melyekre nekik válaszolniuk kell.

A Girl Power! az alábbi kérdéseket tette fel nekem, melyekre a válaszaim alatta olvashatjátok:

1. Miért kezdtél el blogolni?

Mindig is vágyódtam valami szépséges, kreativitást igénylő dolog után, melyet én alkothatok meg másoknak. Próbálkoztam a festéssel és rajzolással, de nem jutottam messzire. Az Iparművészeti Egyetemről lemondtam, és lett belőle Műszaki Egyetem. Elvégeztem az iskolát mint műszaki menedzser, majd elkezdtem keresni az utamat. Dolgoztam cégeknél, melyekből az egyik multit nagyon szerettem, sokat tanulhattam náluk. Igazán jó cégnek tartom, azonban az sem az én világom volt. Aztán egyszer csak megtaláltam a lakberendezői képzés hirdetését, melyre azonnal beiratkoztam “ez kell nekem” címszóval. El is végeztem, de nem volt időm foglalkozni vele egészen addig, míg várandós nem lettem. Mivel sokat voltam otthon a veszélyeztetett terhességem kapcsán, rengeteg szabadidőm keletkezett. Nem voltam ehhez hozzászokva. Gondoltam itt az alkalom, hogy azzal foglalkozzam, amit szeretnék. Felkerestem egy lakberendezőt, aki ismert a szakmában, és szintén egy blogoldalt vezet a lakberendezési inspirációkról. Nagyon kedves volt, és ő ajánlottam nekem, hogy kezdjek el blogot írni. A történet egy másik szála pedig az volt, amikor a férjem egyik barátja meglátogatott minket Angliából. Nagyon segítőkész, és kedves úriember, 🙂 akinek a szavai akkoriban nagyon jól estek. Igazán buzdító volt, hogy próbálkozzam ezen a területen, ha ezt szeretném csinálni. Így elkezdtem blogot írni arról, amit szeretek: otthontervezés, lakberendezés, DIY, design stb. A névválasztásról pedig itt olvashattok: Miért LauraDesign?

2. Változott-e a blogod koncepciója az idők során, vagy még mindig abban a témában írsz, amiről eredetileg is akartál?

Nem változott, a téma a lakberendezési és otthontervezési terület maradt.

3.  Van-e olyan hely, ahol kifejezetten szeretsz írni (konyha, terasz stb.)?

Otthon az étkezőben töltöm a legtöbb időt írással. Egy térben van nálunk a nappali, konyha és étkező, így ez az a terület, ahol a legtöbbször írok.

4. Van-e olyan személy a környezetedben, aki inspirál az írásban?

Igen van. A kislányom Lilla Dorka, és a férjem Gábor. Nagyon sokat jelentenek nekem, és sokszor ők adják az ihletet a témaválasztáshoz.

5. Vannak még beteljesületlen vágyaid? Ha igen, melyek ezek?

Természetesen vannak, hiszen ezek visznek előre. Célokat tudok belőle megfogalmazni magamnak. De hogy melyek ezek, majd elárulom akkor, mikor már beteljesültek 🙂

6. Mi a rendes foglalkozásod?

A Budapesti Műszaki Egyetemen végeztem, Műszaki Menedzser szakon. Ugyan nem ezen a területen dolgozom, jelenleg Account Manager pozícióban vagyok egy cégnél. Vagyis csak lennék, mert valójában itthon vagyok Gyeden a kislányommal, és azt gondolom ez felér bármely más munkával. És én élvezem!

7. Mi az élet értelme?

Nekem erről a kérdésről a kislányom jutott eszembe. Ő az életem értelme!

Most pedig  jöjjön az a 11 blog oldal, akiket én díjazok:

 1. Konyhalál
 2. Zacc
 3. Bouvet
 4. Hahopihe
 5. Lakjunk Jól
 6. Sorskerék
 7. Magabiztos Nő
 8. Olaszkonyha
 9. Mert utazni jó
 10. Rapid Design
 11. Gastrobertollini

A kérdésem pedig a következő:

Melyik bejegyzésetek volt eddig a legkedveltebb számotokra?

A válaszokat a blog oldalamra kommentben írjátok meg egy odavezető linkkel (vagy a Facebook-ra ITT), hogy könnyen olvasgathassuk mi is!

Köszönöm és szép napot!

LD

Logo Template - about1_THUMBNAIL

 

Az otthon megteremtése egy igazi művészet. Egy kreatív tervezés, amikor életteret alkothatunk. A lakásművészetet megtaláljátok a Facebook-on, és az Instagram-on is, ahol különböző tartalmakkal találkozhattok. 

fehér keret2Laka╠üsmu╠őve╠üszet_logo╠ü_LM

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Kapocsi Barbara says:

  Kedves Laura!
  Én is gratulálok és köszönöm szépen, hogy az “olaszkonyha” is bekerült a kezdő 11-be!Azért is nagyon örülök ennek, mert csak 1 hónapja kezdtem el írni és máris sokan szeretik. Még nincs sok bejegyzésem és mindegyik recept családi kedvenc, ezért nehéz egyet kiválasztani. A töltött tojás receptjét választottam, mert a kisfiam arca rögtön felderült amikor meglátta a színes és vidám kaját és azonnal befalta az egészet. Mi a sikerélmény, ha nem ez?

  Üdv.
  Barbara

 2. Én is köszönöm Ildi, és Gratulálok!

 3. Kádár Ildikó says:

  Kedves Laura! Mindenekelőtt nagyon gratulálok!:-) És nem utolsó sorban persze köszönöm megtisztelő díjazásod, hogy az én blogom is beválasztottad abba a 11-be! 🙂
  Rapid Design / Kádár Ildi

 4. Sandor Osgyan says:

  Gratulálunk Neked :-)))


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!