Lakásművészet

Egy álom megszületése

Egy álom megszületése:

Szeretnék nektek bemutatni egy igazi álomotthont, melyet egy kedves ismerősöm, Mariann álmodott meg családjának. Az Apró-Locskai rezidencia maga a mennyország lesz! A ház a tervek szerint idén felépül, csodaszép fehér minimál design-t kap. Ahogy azt korábbi bejegyzésemben is olvashattátok, a fehér szín nagyon tiszta, igazán angyali, és mindemellett csodálatos látvány a valóságban. El tudjátok képzelni, hogy minden fehér? Jó érzés lehet egy ilyen házban élni, az otthon aurája olyan könnyed, tiszta lélek hatását sugározza.

1.alaprajzAlaprajz

Amikor a közösségi oldalon megláttam, hogy Mariannék építkezésbe fogtak, gyorsan felkerestem, hogy szeretném megrajzolni számukra 3D-ben a terveket, és segítenék a berendezéssel kapcsolatban. Mivel “zöldfülű” vagyok a szakmában, így nekem jó lehetőség gyakorlásra, tapasztalatszerzésre, hiszen sokat kell még tanulnom. Nagyon szeretek enteriőrt tervezni, de akkor még bele sem gondoltam, hogy a fehér design-t milyen nehéz lesz szemléltetni színek nélkül, hogy olyan szuper látványt nyújtson, mint a valóságban. Néhol a fekete szín becsempészésével próbáltam trükközni, valamint a program szürke árnyékolása kiemelt néhány falat. Korábban csak színekkel dolgoztam, hiszen egy tervben az mutat igazán jól. Kivéve ha igazán profi lakberendezői programmal dolgozunk, de nekem még nem volt szerencsém hozzá.

Mariannak nagyon jó ízlése és határozott elképzelése van a leendő családi házzal kapcsolatban, így én ahhoz igazodtam, és amit hozzá tudtam tenni, az maga a látvány és a bútorok elhelyezése (ami még módosulhat a jövőben). Mariann kedvenc színe a fehér, olyannyira, hogy mindenben a fehéret alkalmazza egy kis feketével fűszerezve. Nagyon egyedi! Fehér és fekete, avagy fekete és fehér. Aki olvassa a blogom, az tudja, hogy mostanában az egyik kedvenc enteriőr design-om. Ez a ház azonban most igazán fehér, azaz a “white minimál” lesz!

Funkciók: Családi ház 2 gyerekre tervezve

Helységek:

 • Élettér (Nappali, Étkező, Konyha egyben)
 • Mosdó és zuhanyzó
 • Fürdőszoba
 • Hálószoba
 • 2 szoba
 • Közlekedő
 • Gardrób és mosókonyha
 • Garázs

Fő szempontok:

 • Fehér minimál design
 • A meglévő bútorok beillesztése
 • Kényelem
 • Fény fény fény (üveges tolóajtók)
 • Hosszú távú célok (több szoba)

Nézzétek meg milyen szép otthont álmodott meg Mariann, ami hamarosan meg is valósul. Nagyon szerettem megrajzolni. Lesz még változtatás rajta, nem minden végleges, de azért kukkantsunk csak bele:

4.alaprajz 15.3ház 24.élettér 32.étkező 34.közlekedő 46.háló 43.háló 48.háló_kívülről 61.vendégszoba 60.szoba_kívülről

Ide épül ez a csodálatos ház:

10310686_766808370026217_6112423483785363364_n

Ez lesz belőle:

10277680_755573051149749_2540444621098587365_nKép: Apró-Locskai Mariann és Apró Ferenc András

Hogy tetszik? Milyen jó is az, amikor a terveink megvalósulnak. Legyünk pozitívak, és váltsuk valóra az álmainkat, hiszen bármi lehetséges. Ahogy a képzeletnek nincs határa, ugyanúgy az élet forgatókönyvében sincsen minden oldal megírva. Mi vagyunk a saját életünk főhősei, és mi tudjuk megalkotni azt, amit szeretnénk, hogy legyen.

Ha szeretnétek majd látni a házat elkészült állapotában is, akkor nyomjatok egy like-ot!

Álmodjunk és valósítsuk meg!

LD

Logo Template - about1_THUMBNAIL

 

Az otthon megteremtése egy igazi művészet. Egy kreatív tervezés, amikor életteret alkothatunk. A lakásművészetet megtaláljátok a Facebook-on, és az Instagram-on is, ahol különböző tartalmakkal találkozhattok. 

fehér keret2Laka╠üsmu╠őve╠üszet_logo╠ü_LM

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!