Lakásművészet

Tervezés

A héten úgy alakult, hogy éjszakáztam pár napot, azonban nem a kislányom tartott ébren- nagyon jó alvó baba – hanem a tervezés láza!

Imádom a 3D-s lakberendezői programokat. Szeretek alkotni az alaprajztól kezdve egészen a tapéta színéig. A héten terveztem egy egészen új családi házat az alapoktól a végső fázisig. Amikor elkezdtem nem tudtam mi lesz belőle, de egész jól kikerekedett a végére. Nem minden esetben az én ízlésvilágom és elképzelésem szerint kell alkotnom, de bele kell tennem a saját jegyeimet. Nos ezt nem azért mondom, mert nem tetszetős a ház, szerintem csodálatos, azonban színvilágában és elhelyezkedésében nekem más kedvencem akad, melyet a következő bejegyzésben láthattok is. Legközelebb bemutatom melyik az a két családi ház séma, mely az álomotthon kategória nálam. Legalábbis egészen addig, amíg nem alkotok egy új kedvencet 🙂

De térjünk vissza a mostani tervemhez. Ez az alaprajz /155 négyzetméter

Alaprajznagyobb képért kattints!

A terv egy kétgyermekes család részére ideális, mely a háziasszonyok álmát is megvalósítja. Található benne mosókonyha, tároló/spájz és persze két fürdőszoba a kényelmes készülődésért. A külön gardrób szobáról nem is beszélve. A közös élettér tágas, az egész család kényelmesen elfér a közös programok alkalmával.

Helységek:

  • Előtér
  • Élettér /nappali, konyha, étkező/
  • Tároló/spájz
  • Fürdőszoba /zuhanyzós/
  • Gyerekszoba 1
  • Gyerekszoba 2
  • Közlekedő
  • Fürdőszoba /kádas/
  • Gardrób
  • Hálószoba

A tervezésre a baráti társaságtól szereztem inspirációt, mert egy építkezés kapcsán szeretnék többféle tervet készíteni férjem közeli barátja családjának 100-150 négyzetméter körüli alapterülettel.

A tervezés során a világosabb színeket használtam. A falak többnyire fehérek, néhány részt színeztem élénkebb színűre. A bútorokat tekintve a fa dominál, abból is a világosabb körte illetve nyír színű. Parkettában sötétebb, de nem túl sötét színt választottam a világos bútorokhoz. A fürdőszobákban szintén a világos szín harmonizál, egy kicsit mediterrán hangulatot kelt, ugyanúgy, ahogy az élettérben a konyha, valamint a nappali bordó színe.

 

Bejárat:

Capture(1)

Előtér:

Capture(2) Capture(3) Capture(4)

Élettér:

Capture(18) Capture(16) Capture(9)

 

Tároló/Spájz:

Capture(25)

Mosókonyha:

Capture(5)

Fürdő 1 /zuhanyzós/:

Capture(20)

Közlekedő:

Capture(6)

Gyerekszoba 1:

Capture(7) Capture(14) Capture(10)

 Gyerekszoba 2:

Capture(13) Capture(8) Capture(15)

Fürdő 2 /kádas/:

Capture(23) Capture(24)

Gardrób:

Capture(11) Capture(12)

Hálószoba /kis dolgozó résszel/:

Capture(27) Capture(26)

Kert/Terasz:

Capture(17) Capture(22)

Mi a véleményetek? Várom a kommenteket!

Köszönöm

LD

Logo Template - about1_THUMBNAIL

 

Az otthon megteremtése egy igazi művészet. Egy kreatív tervezés, amikor életteret alkothatunk. A lakásművészetet megtaláljátok a Facebook-on, és az Instagram-on is, ahol különböző tartalmakkal találkozhattok. 

fehér keret2Laka╠üsmu╠őve╠üszet_logo╠ü_LM

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!