Lakásművészet

Saját tervezésű bútorok

A mai napon saját tervezésű bútorokról szeretnék megmutatni nektek néhány darabot. Ha úgy érzitek van egy jó ötletetek, mindenképpen érdemes rajzolgatni és tervezgetni, majd egy asztalos és lakberendező segítségével megvalósítani. Így biztosak lehetünk abban, hogy egyedi saját tervezésű bútorunk lesz, mely teljes mértékben beilleszthető otthonunkba (mind méretek és stílus tekintetében). Amennyiben ezermesterek vagyunk, magunk is elkészíthetjük ezeket a bútorokat férfi társaink segítségével. Természetesen nem várható el mindenkitől hogy otthon barkácsoljon, hiszen nem mindenki szereti az ilyesmit és nem is kell mindenkinek érteni hozzá. Olyankor jön jól a segítség, így bátran keressetek lakberendezőt! Az ő kapcsolataik által találhattok jó asztalosokat és beszerzési helyeket is.

Az alábbiakban egy nagyon szép előszobabútort szeretnék megmutatni, melyet anyukám tervezett és talált ki egy asztalos segítségével, és egy már meglévő tükör beledolgozásával:

 page.jpg

Korábbi bejegyzésemben szó esett arról is, hogy nálunk megosztódik a tervezés és kivitelezés családon belül. A férjem fiatalabb korában sokat tevékenykedett több ház és bútor kialakításában, így nagy tapasztalatra tett szert a kivitelezésben, többek között a jelenlegi családi házunk megvalósításában is. Mondhatni ezermester, akinek nem akadály a festés, tapétázás, szigetelés, bútorok barkácsolása, parkettázás és egyéb építőipari munka sem. Megismerkedésünket követően mindezek kiegészültek az én lakberendezési ötleteimmel, így “összebútorozásunkat” követően közösen alakítottuk ki életterünket.

Megjegyzés: a fentieket követően azért megjegyezném humor szintjén, mi is hasonlóan civakodunk egy bútor megvásárlásakor és szoba kialakításakor, mert van hogy nem egyezik a véleményünk. De ez már csak így van rendjén. Az IKEA-ban szoktam kuncogni, mikor vitatkozó párokat látok egy-egy bútordarab kiválasztásakor. Ti is szoktatok hasonlót tapasztalni? 🙂

Íme néhány saját tervezésű és kialakítású bútor by Gábor: Nem az elfogultság beszél belőlem, ez egyszerűen csodálatos!

Bútorok: Nappali könyvespolc; Nappali bútor_TV állvány; Konyhabútor; Cipőtároló_előszobabútor;

Szín: világos körte

Stílusban: egyszerű és letisztult bútorlapok modernebb kivitelezésben_fém színű fogantyúkkal

 Saját bútorok_Gábor.jpg

Tetőtéri beépített bútorok by Laura és Gábor: szükségszerű az egyedi méretre alakítás a hely szűkössége, az alacsony parapet magasság kapcsán.

Hálószoba_bútor.jpg

Panel lakás:

A képen egy egyszerű fehér beépített szekrényt láthattok, melyet én terveztem meg asztalos segítségével egy panel lakás nagyon kicsi zugába. Sajnos a belső polcrendszeréről nem tudok képet mutatni, de nagyon praktikus polcos és akasztós részek kerültek bele.

Kép 007.jpg

Mai ajánló tippem:

Bátran tervezgessünk otthonunkban, mert nagyon szép és nem utolsó sorban praktikus bútorokat alakíthatunk ki szakemberek segítségével. Ajánlom például kis terek, tetőtéri beépítések, kisebb beugrók és lépcsőfordulók esetén, ahová nem találunk kész bútorokat. Így színben, stílusban olyan darabot választhatunk, mely biztosan passzol otthonunkba. És nem utolsó sorban kellemes látni azokat a bútorokat, melyeket egyedileg gondoltunk ki és valósítottunk meg.

LD

Logo Template - about1_THUMBNAIL.jpg

 

Az otthon megteremtése egy igazi művészet. Egy kreatív tervezés, amikor életteret alkothatunk. A lakásművészetet megtaláljátok a Facebook-on, és az Instagram-on is, ahol különböző tartalmakkal találkozhattok. 

fehér keret2Laka╠üsmu╠őve╠üszet_logo╠ü_LM

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!